Allah nazardan saklasın , sistemler banamısın demedi bu hareketine karsı palaya dıkım dıkım dıklendı![]()
Allah nazardan saklasın , sistemler banamısın demedi bu hareketine karsı palaya dıkım dıkım dıklendı![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şimdi geldiğimiz duruma tarihler açısından bakalım bize ne ipucu vermiş.
24-7 yi çözdük. Çalkantı oldu. 1040-110X arasında çalkalandı.
Dün 8 iydi.
Bu süreç bitti.
Elimize iki değer bıraktı Sp 1040 ve Dow 9800.
Bu iki değer piyasanın daha aşağıya gideceği yer. Kırılırsa daha çok düşeceğiz. Kırılmazsa burada diplemiş olacak kısa vadede.
Bu iki değer olası OBO oluşumunun kırılım yerleri. Kırıldığı an Sp nin 900 ün altına inme durumu oluşacak orta vadede.
Süreçte dün kritik yerden döndük.
Şimdi tespit etmemiz gereken zor şey şu:
Bunu hemen mi kıracak sonra mı?
Tespit etmek imkansız.
Sadece dikkat edilebilir ancak. Çünkü üzerinde ne kadar süre oyalanacağını veya direkmi kıracağını kimse bilemez.
Bilebildiğimiz tek şey var. O da iki ihtimalli.
1 Temmuza kadar ya 5-6 mıydı neydi haziran tepe ve 1 temmuza düşeceğiz.
ya da
25 mayıs dibi dün kırılmadı gördünüz, 1 temmuza kadar yükseleceğiz.
aşağıda ve yukarıda bunun için iki nokta var.
Aşağıda 1040, yukarıda 200 günlük ortalama.
Kısaca orta vade düşüş içinde kısa vadede düşüşmü tepkimi kararsızlığında tarihler. Aslında tarihler kararlı da ben hala çözemedim. Belli yerler kırılırsa aşağı veya yukarı anlaşılacak ancak. 1 Temmuzda ne olduğunu anlarız ve görürüz. He he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
67100 un altında kalmadığı surece kısa hala tehlıkelı....
--Eksiklik Kendi Özümde--
67475 i kırmamız lazım sevgili ayular
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Merhaba forumun güzel insanları! FULL SHORT lan!![]()
Adam gibi düşebilmesi için önce 375 i soonada 250 yi kırması ilazım gelir! 375 ten depti NASD** bekliyom bakalım!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri