sistem satta olduğu içün.. duruma göre short açıp kapiyorum sabah beri şu ana kadar başarı çok iyiüvvvvvvvv çıksada düşiyir.. her çıkış satış fırsatı gibi yapiyrumm karı 100 150 pivanda kar aliyorum üwwwwwwww
sistem satta olduğu içün.. duruma göre short açıp kapiyorum sabah beri şu ana kadar başarı çok iyiüvvvvvvvv çıksada düşiyir.. her çıkış satış fırsatı gibi yapiyrumm karı 100 150 pivanda kar aliyorum üwwwwwwww
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bence €'nun pay kısmında olduğu her parite bugün trend başlatmasa bile düzeltmesini yapacaktır. ben onda da ilk nokta olarak 1,2021 olarak görüyorum.
oraya gelişine bağlı olarak 1,1980'e kadar çekilir de, tekrar 1,2021'e gelirse, artık 1,2021 direnç olmaktan çıkar desteğe dönecek kadar abartırlar yükselişini.
yalnız şunu belirtmem gerek. €/$ çok yavaş hareket ettiği için benim izlediğim pariteler arasında değildir. sizin sorunuz üzerine açtığım grafikler üzerinden yaptığım yorumdur.
kolay gelsin.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Jerfin ve unli gibi ,FX çi arkadaşlara bi site,
Mutlu Meydan ın sitesi:
http://www.meydan-forex.com/page.asp?ln=tr&type=t&id=2
Forex i tanıtan ve TA bölümlerinde daytrading sistemler de var...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ema 55 68 e geriledi.Şuan ekran takip edemeyenler için sabahları elimden geldiğince bu bilgiyi paylaşmaya çalışırım ama öğleden sonra da ben aynı durumda olacağm.
STR sabahtan beri bir kısa trade yaptı ve kapadı 250 puan lık falan...
şu anda wma 6 ,10 yukarı kesti ama ema55 uzun trade i engelliyor ve bu şu anda 67.920 de.
buraya kadar uzun yapamayız...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri