...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bugün gelecek bu veri işi çözecek, veriyi bien söylesin, kaya biliyordur,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İyi haberlerini bekliyorum indi
Yani olumlu veriye + 700 vurur ilk etepta, kimse yetişemez, ben yeni poz önermiyorum, sonrasında fırsat vercek py, her durumda verecek,
Ağam + makası bırakmıyor, nedenlerini paylaştık, + makas kullanmasa idi, long olacak bir kişi, 600 puvan aşağıdan mallanırdı,......mailyeti yukarıdada olabilir, işine gelmiyordur, buna dikkat edin değişmelerine,- makasa geçişi düşüşün onayıdır, bonusunu almıştır, + ısrarı ise beklentisini koruyor demektir, veri bunu belli eder,....
Üstad tecrübelerini paylatığın için teşekkürler
bence pala gene oyun yapıyo zaten hep kötü veriler geliyodu şimdiye kadar bundan sonra gelecek veri mutlaka öncekinden iyi olacaktır. o zaman pala turboya takıp uçacak çifte kavrulmuş lokum yapacak
nasılsa herkes alttan malını veriyo, ama tersi olursa
vvvv
BAK GANDİ ABİ FED UYELERİ ABD FAİZLERİNİN YUKSELTILMESİ GERKTİGİ AÇIKLAMALARI YAPIYORLAR
BUDA BORSALARI AŞAGIYA ÇEKEN BİR DİGER GELİŞME![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
burada macroda ayrılıyoruz kayahan, ben bunu bekliyorum ne zamandır, faiz büyüme için yukarı çekilir, yani büyüme kokusu alındığında faizlerdeki artış eflasyondaki artışı önlemek için baskılamak için sigortalama yapar, çünkü kapitalist + değeri almak için büyümeyi anladığı anda fiyat artırır,
bu dediğin ülkeler fonlanmadan olmaz, şimdi bu süreçteyiz, fonlanma süreci, spana porto, italya, ingilaz hepsine verilecek,
paradan bol bir şey yok, üstelik bu para verilmiyorda arkasında duruluyor, yani verilir gibi yapılıyor, arakasında durmak, bakın dünyada bir düşüş için kovboy önemli, gerisi hikaye, avro kullanılıyor, macar kullanılıyor, spana herkes, bizde kullanılıyoruz, ama farklı, biz nobel ödülü alan orhan pamuğuz,
yeni görevimiz azrail hükümeti, bu parasız yapılmaz, çok ciddi iş çünkü,çok para ister,.....
Bu macro hikayesinde benim meramımı anlayan bir arkadaş, bir özet yapsın da bir daha yazmıyım bunları, dünya güzeliyiz biz, dünya güzeli,dünya güzeli, dünya güzeli, KIPRIZ, SAÇILIMLAR, iran, azrail, ERMENİA, dünya güzeli, para, PAKET, herkese borç, bize casch,
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri