fdowdaki sayımda doğru gidiyor gibi .. sazan abinin dopiğede koymuştum ... bizdekine paralel yani ... kardeş kardeş düşsünler istiyorum saraylı abi .. üvvvv .. .![]()
2013,00
120 dk lık bir sistemim olmuştu. ilk başlangıç yukarı trende denk geldi güzel para kazandım. sonra piyasa tepe yaparken kazandıklarımızı geri verdik sistemde. şimdi siztemsiz alıyoz veriyoz. yine elde fazla birşey kalmıyor. şimdi 15 lik bir sistem daha oluşturmaya çalışıyorum. becerebilirsem paylaşmaya çalışacağım.
kave molası verdim .. poz yok full flat .. pardon yarım flat .. ehehuh
2 lik al verdi bu arada ...
2013,00
bu arada 3 dür, pala stobumu patlatıp yukarı yapıyor. pozda istop yok fakat herkesin beklentisi aşağıya. uyumsuzluklar artmaya devam ediyor. bakalım hayırlısı.
valla ben bugüne kadar pozisyonlara sistemle girip çıkmadım hiç.
ama kendi oluşturduğum birkaç indikatörüm var. bugüne kadar onlara bakmadan da işlem yapmadım.
yanıldıkları olmuyor mu. elbet oluyor. o yüzden en çok haklı çıktıkları periyodu bulup tecrübelerle harmanlayıp o noktada "bu kadar kar bana yeter" deyip kaçıyorum.
pozisyon sonrasında almış başını gitmiş, kapanmasam beni şu kadar zengin edecekmiş türü hayalleri çoook gerilerde bıraktım...
hurra deyip pozisyon alan arkadaşların kendi bileceği iş elbette. sonuçta rulette de sıfır hariç kırmızı ya da siyah gelme olasılığı aynı...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
vobunyanın da hisse olarak tcel pozum var. 7750 gördüğü gün meril 8 e kadar çizdi 1.4 milyon lot mal aldı sensın son 5 dk. sında. ondan buyanada bir yabancı oyunudur tahtada gidiyor. 8700 direnci ve hareketler piyasayı etkiliyor
hmmmmm![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Geçen haftabaşından beri yeni bir daytrading sistemi deneyeceğimi söylemiştim.
Sistemi kurdum ve 5 gün denedim,sonuçlar:
-sistem günde 1-5 trade ediyor..ort trade sayısı :3
-kazanma oranı %70 civarında..
-ort günlük kar= 1200 puan
-trade başına kar=400 puan
sistemi disiplinle uygulamak gerekiyor,bende o pek yok,bir arkadaşıma verdim,o yapıyor..bakalım nolacak,birazda böyle gidelim...
arkadaşıma ew öğretmedim,mecburen sistemi disiplinle uyguluyor,uygulamazsa ona kızıyorum...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
patron aynı sıkıntı bende de vardı. şu anda çok gaddar bir şekilde kafamdaki olayı uyguluyorum.
geçen gün yazdım, 0,8510'dan girip 0,8525'te bıraktığım paritenin 10 dakika sonra 0,86 yakması bana koyuyordu o zamanlar.
açgözlülük bu işin en büyük düşmanı.
ama 15-20 pip arasına "ok, bana yeter" deyip kapandığım forekste yaptığım işlemlerin artı kapanma oranını yazsam dersin ki bu oranla kaldıracı 1'e 100 değil 1'e 800 kullanman gerek...
ama kazın ayağı öyle değil işte.
istatistiklerime baktığımda gördüğüm şey şu.
en büyük kayıp, en büyük kazancın tamı tamına 9 katı.
stoploss yapmak zordur. çünkü trader'in "yenildim" demesidir...
stoploss'u zor yapıyorsan, pozisyona giriş noktan, onların abarttığı nokta olmalı...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri