Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Selpatros,
Bu ** boğasının boğazına basıyorum basıyorum 2 aydır böğürüyor ama gebermiyor (avatar)...sen de bir el at abi..pardon el değil ayak at..hatta ayakta değil topuk at...üwww..eheheh
Dax niye geberiyorki ne???
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
seanslık destek ve dirençler
![]()
67100 önemli kırılırsa fena olur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
aud/usd short.. eur/usd short.. zıp zıp zıp..
endeks short(bu pozdan emin değilim ama)![]()
emekdarım nerdesin...
vob haziran uzlaşma hedefini 55.000 den açıyorum ben.. yok mu artıran.. pardon düşüren..![]()
eur/usd bu sefer 1.2040 dibini delecek..![]()
ayılar ayaklandı galiba![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
vobjektif seans odasını canlandırma kampanyası başlatıyorum.. nedir bu yaaa....
herkes dağılmış topic topic.. pişşttt goguli chatçileri sizde buraya..![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri