kuzum bu alemde teksın 900 puan hemde hepmızın gozu onunde .... saklısı gizlisi yok acık acık .....
kuzum bu alemde teksın 900 puan hemde hepmızın gozu onunde .... saklısı gizlisi yok acık acık .....
Kuzum şov yaptın bugün şov........![]()
bekliyoorummm...an meselesi....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
775 long...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
68 800 long oldum....işim bitti...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
68 775 de şu an...
dayanamadım yine
bekleyemedim
875 long...
umarım pişman olmam![]()
longu eyi yerden yaptıkta kuzumla beraber cortlayamadım o kactı....eeeeeeeee ustamdımla fark olsun deelmi.....ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
eksper ben şortlayamadım ama longladım
400 puvan daha kar teklif ediyor alakmı....ha ha ha
Kuzu long ben long kuzu şort ben şort...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri