1.2451 ve artacak gibi
1.2451 ve artacak gibi
gidecekse en az 500 makas komalı acil..........
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
ey ahali....pala düşüremiiiii.....volume de cort...annadın nı....![]()
cık ben anlamadı
amatorleride unutmayalım lutfen
RUS BANKALARI, LİKİDİTE ÖNLEMLERİNİN GERİ ÇEKİLMEMESİNİ İSTİYOR
Rusya BÖlgesel Bankalar Birliği Başkanı Anatoly Aksakov, hükümetin
acil likidite önlemlerini bu yıl geri çekme planlarının kredi ortamına
zarar verebileceğini ve bakaların daha fazla kredi açması çabalarına
darbe vuracağını söyledi.
Başkan, "Avrupa borç krizi, finans sektörü desteklerinin Rusya'nın
sermaye çıkışından korunmak üzere planlanandan daha uzun süre etkin
kalması gerektiğini gösteriyor. Bizim piyasamız çok derin değil, hızlı
ve büyük ölçekli likidite çıkışının açığı kapatılamayabilir" dedi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
ikide bir oranında 68900 den kısa..
kuzucuk kuzaya karşı
benim param sana geçerse üzülmem
senin paran bana geçerse emaneten, iyade etmek şartıyla
saklıyacagım![]()
68 900 DE....84 228 hacim...hiçbişey bu saat üçün....çünki hareket yok...öldü deyyuzzz....spottada hacim düşük...1.065...
kardayız....haysiyetli ve serefliyiz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
hadise sudur...bunun adı daytrader kilitlemesidir....mala kilitliyor onu...
sabah 550 den long olan daytrader 500 puan üstten...yani 69 050 den kütlemek ister...
ona bunu vermiyor...sinirlerini yokluyor...BOGUYOR...İN DİYOR...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
BU BOGUSLAR AKABİNDE...aniden 1000 puan bi yöne kayar...ANİDEN...göz açıp kapayana kadar....
unutmayın...daytrader gapdan yararlanamaz...o sabah mala girer...ve sayıları az degil...hacmin yuzde 80 ini...
ögreniyormusun lem....genc kuzular....size yazıyorum...
yukarı 1000 puan olmalı kuzum tum temennimiz o ..... bu arada efg tum shortlarını kapadı bugunle bırlıkte longa da gecti ....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri