öle de, şu an trend yok, benim derdim o trend oluştuğunda bende onunla olcam, şimdi kovboy eğitim veriyor asilere, %2. den aşağı inmiyor, futureler, avroda katıldı o da shortçuları indiriyor, doğruyor, ben bunlara önem vermiyorum, 64675 den 2700 puvan yukarıdayız, macro da durum henüz değişmedi, ne zaman değişir ispanya imf den veya AB fonundan alıyorum tamam lan dediğinde, borçlanıyorum der ise, o zaman long olurum, önce duyan yazsın buraya,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
macroda temel düşüncemiz şimdilik,
1.kriz suni,
2.ülkeler fonlanacak(spana, porto, v.s)
3.yunanla başlanarak bu algılatıldı piyasalara, bahar bitti,
4.avroya basılarak kravat sıkılıyor, pavundada eş zamanlı vuruluyor,
5.haber gelene kadar da kıravat gittikçe sıkılacak, ülkelerden bahsediyoruz,
6.bu hemen olmaz, kimse tavize yanaşmıyor şimdilik, kamuoyu var içlerinde herbirinin,
7.10 yıllıklara dikkat bunda zayıflama var bu çok önemli, bu tobo formdaydı, ona göre macro yapmıştım, bunu aşağı vururlarsa kopar py lar,3.057 altına giderse örneğin,
8.bu süreç sonunda da kıprıs ve iran var,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Cümletten Hayırlı Günler Arkadaşlar.............
günaydın uşahlar.
bu pela çok namıssız bi herif. dün biraz içince çinin euro cinsinden tehvilleri satabileceği haberinin danışıklı döğüş olduunu yımırtlayıverdi.
nasıl yav dedim.
uşağım dedi. bu çin gücünün ne boyuta geldiini bütün dünyaya ganıtlamayı sevmiimi dedi.
hee dedim sevii.
hee dedi. işte onun için ben bunu aradım euro tahvilleri satabilirim de dedim. piyasalar garışsın herkes senin iki dudağından çıkanın gücünü görsün öğrensin dedim dedi.
peki bunu niye ettin. ne işine yarii ki bu senin dedim.
uşağım dedi. bu gerçek değil dedi bu dedikodu dedi. bahtım bütün dünyada cörtçü uşağları çıldirii. ne bulurlarsa satii. ben de bu habernen bunnarın bütün sattıklarını topladım. ne edem. ben almiim o almasın kim alacah bunnarı dedi.
sonra çin haberi yalanlayınca bütün cörtçüler gucağıma oturuvirdi dedi.
hee dedim. ulen sen çok namıssız bi herifsin dedim içimden.
eyleyken beyle işte uşahlar. hayırlı günner hepinize.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
sa hayırlı cumalar bol kazançlar
cümleten mutlu sabahlar,
al pysinde satış izliyoruz şu anda, 425 ve 525 alıştayım, 950 de satıştayım, dün en son geçtiğim yorumlarda yatay bir py den bahsetmiştim, ağa 1 in ise ağanın üstünde tepindiğinden, şimdi yine tepiniyor, ama ağa 2 önemli, dün ay yürüyüşü nedeniyle direkten dönmüşlerdi, dova kapak atmışlardı, resim çekmiştik tam yarım saat, fiyat takip edenler için 70xxx lerden satış, 663xx lerden alış, 68300 den her iki poz için flat önermiştim, bunun mantığı ise ortalamalar ya iyileşecek ya kötüleşecek, bunu beklerken de para kaznmak içindi, şimdi buna devam ediyoruz,
5 likte henüz up trend devam ediyor,
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri