cümleten günaydın , bos bol kazanclar![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ralli--eynseync
BANGA mühim
gunaydınlar
ılgınc bır trendsel durum var...bakalım nerde dınlencek...aklıma 50 bınler gelıo..alla alla..uzun dewam
--Eksiklik Kendi Özümde--
Tom a dikkat..furduğu yerede dikkat...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Fıçır,dünyanın "başını tutarak",görevini tamamladımı bakalım...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
67 ve 67.25 cok mohim destekler geciyor...ha niye yazdim..canim sıkıldı...graf olsun forum dolsun yaww...TGG=2, para akış endeksi rahatladı stres boşaldı...new turn on the way
![]()
BANGA mühim
Bunu niye yazdık, bir A B C ihtimallemesi yaptık.
1041-1091 (A yükseliş)
Dün B için düştük.
C ile B nin düştüğü yerden yükseleceğiz.
B 1041 i kırmayacak, daha yukarıdan başlayacak.
Çok hızlı ve seri.
Bu ne zaman gerçek olacak 1090-1091 geçildiği zaman. Veya 1041 kırılmadığı zaman.
Yoksa sallıyorum anlamına gelecek.
Destekler 1070-(1058-1060)-1041-1018
Dirençler 1090-1107-(1110-1120)
Ana tarih 28 i böylece tepe adayı (alçalan tepe 1220 ve 1175 e göre).
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
VAY NASD**! Yettim gaariiii! Merhaba forumun güzel insanları!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri