daks...5635 i...parite 1.2206 da....dalga dipleri olmalı....66 600 e yazıldım...aniden geri döner...yazılmak lazım...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
66 800 e shortlarımı girdim...200 puan overshootıng...olmazsa aktıf yaparım...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
longda hep stopum var...bu 500 puan...shortta asla stopum yok...marginim var....
66 100 deyiz...145 850 kontrat...artık alan aldı satan sattı...
AGAM...YARALARINI YALIYOR....döşüne sapladım...acıtıyor....ha ha ha
kapandı...
52 986....hacim 1 004...selocan 1.21 yukarıda...akkız tamamen cıplak yuzde 4.54 asagıda...amiral bunagı eyice satıldı...yuzde 3.31 ekside...tupo bizi kurtaracak kaart...1.63 ekside...evkafı fena gömdüler yesil uşaglar yuzde 6.39 asagıda...gandi den korktular haaa....
Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (36 Kayıtlı üye ve 63 Misafir) jani*, paradigma, anonimm, Lefter, marlla, egim, raymonda, sadberk22, bubico, leventaslan, MuglaliZuhtu, tırtıl, aliveli, rex, feridunabi, kemal52x, stonhand, maşuk, men, Snowdrop, küçük_k, Kutsal Hazine Avcısı, METEPOSTA, NDS, kimseo, aykilic, parite, güvence, kelmiker, HASAN34, delix, SeBa
99 VETAN EVLADIYIZ...63 ü dışardan okuyan....
CÖRT CÖRT CÖRT
Sağım solum CÖRT
Önüm arkam CÖRT
70555 altinda CÖRT
AÇ KAPA CÖRT
LÖNGe uğurlar ossun
Uşşağlar tepki 2000 puan olir bilemeydum 4000 pivan olir denişen bişey olmaz yukarı gitse kafasına cört yiyecek o zaman dibine dibine gidem dedi pala löngçü uşşağları kesecek sonra yukarı atacak emme pehh hızlı atacekk veyy diyecezzzz veyyy sonra bas babam basss işte o vakıt CÖRTte olmayan aramızdan ayrılır gider buralar eyiii ona göre
fdow...9823 le 7 mayıs dibinin altında....tepki koyamıyor henuz....
Bu endeks hala şişkin bence , dışarıya göre çok güçlü görünüyoruz.
Peki neden?
Bence pala terste kaldı pozisyonunu ayarlayamadı, şimdi dışarısı böyle devam ederse, ki bence trend olarak devam eder, cin şişeden çıktı bir kere.
Pala kol kesmekle meşgul, pala kol keserse karşılığında kafa ister, bunlar daha iyi günler...
Çok kanlı günler bizi bekliyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri