Gece poz. kalmak için birtakım dikkat edilecek hususlar var onlar oluşmadan poz.tersine gitmemek lazım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Mesela basit bir örnek dün 69000 üzerine çıkmadan long poz tehlikelidir çünkü 69000 bir gün öncenin yükseğidir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Ya ustad fıçırlar -2,30 dow da ama biz genede direniyoruz acaba babalar pozda mı yakalandı da bırakmak istemiyorlar
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
65850 kırılmadan bırakmayacaklar yuh be ne inatçı adamlar günlükçülere yedirmek istmiyorlar görüyon demi laros usta aynı hissedeki günlük atlayanlara yaptıkları gibi değişen bi şey yok burada aynı senaryo
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
eyvallah dostum,sağolasın.
inşallah çıkartırız..
geçen haftadan beri kötüyüm..
günlük bi slow yaptım larossian abiden esinlenerek 1 ay kadar önce ( o dönemde 5 likle epey çarpılmıştım) ) süper yerden satış vermesine rağmen pozda oturamadık,gün sonu sabrını gösteremedik.yukarı denemelerde pozisyon bozduk vs..
disiplin şart yoksa en iyi sistem bile çözüm değil..
kafam kazan oldu iyice şu sıralar..
gece pozisyonuna son verecem bende bu gidişle..sadece kısa vadeli kırılım anlarında işleme girecek bişey deniyorum.tutarsa bundan sonra gerilla olucaz günlük hedeflerle.sürekli pozda kalıncada psikoloji bitiyor.umarım iyi olur..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
şöle bi graf baktım da, palanın 8 ay çalıştığı bir bölgedeyiz.
57500-75000 boru değil pala 8 ay vermiş 2009 ekim 2010 mayıs..
bölgenin ne için kullanıldığını ii etüd etmek lazım..
palatory security zone.. heheheheheh
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri