bu işin doğasında, haklılığında çenenin açılıp, haksızlığında susmak vardır.
istediğiniz kadar forum gezin, birkaç istisna haricinde bu böyledir.
ego tatmini her insan için gerekli bir şeydir. ama herşey gibi onun da kararında yapılması gerek. egonuzu tatmin ederken başkalarının da terste kalmış olabileceğini, onların o anda sizden çok daha daha hassas olduğunu anlamak için birkaç gün geriye gidip sizin terste kaldığınız anınızı düşünmeniz yeter.
sevinçleri de üzüntüleri de kararında yaşamak gerek.
longda yakalanan arkadaşlarım, giden paradır. sağlık ya da daha önemli bişey değil. ve biliyorsunuz ki, geri kazanma ihtimaliniz daima var.
yeter ki geri kazanabileceğiniz şansı kendinize tanımış olun. (kaldıraç anlamında)
bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
66.250 long
100 ort long .. hedefim çok yüksekler değil şimdilik .. yakın istop ..
2013,00
günaydın,iyi seanslar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
long devam stopum dün dediğim gibi 65450 de duruyor dün bir şeyi hesap edemedim dün akşam pala tüm sistemcileri ala geçirmiş orda flat olmam gerekirdi aslında
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Saraylı tanışmadık ama yorumların çok güzel lütfen devam
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Sevgili Saraylı Hocam üzüldüm ama size hak veriyorum ,Modaretörler bu forumda sadece seyirci gibi ..
Seans topiğinde gorebildiğim kadariyla ilgili uye yasaklanmiş ve son gonderileride silinmiş, Sevgili Saraylı abim katkilarının devamını bekliyor ve diliyoruz.
sürü zorlanıyor.. fırsat zamanı....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri