tepki gelmiyor....long dan para kazanmak zor oldu artık....
67 750 deyiz....ve 50 000 kontrat işlem oldu...68 000 den beri...
bu deyyuzzz bizide kesecek....
tepki gelmiyor....long dan para kazanmak zor oldu artık....
67 750 deyiz....ve 50 000 kontrat işlem oldu...68 000 den beri...
bu deyyuzzz bizide kesecek....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
SPOT100 bir upward yapabilir...bu da bobi de beklenen refleksi yaratır derim....sonrası malum.....yön belli....![]()
usaglar 1000 puanı gorduk mu basacagım haaaa....longdan nefret ederim...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
INGILTERE/OSBORNE: AB'DEKI YUKSEK ACIK VEREN ULKELER, COK ACIL HAREKETE GECMEK ZORUNDA
-MATRIKS-
....çömez yangına körükle gidiyor....yaw be adam bi kendi çöplüğüne göz atıver beaaaaa....![]()
kapattım...gitti 500 puan....
sahortladım...67 500....dün shorttan indigim yer burası idi....SLOW TRADER OLDUM....
kuzum ralli olacak
ben buradan longladım haberin olsun
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
İNİP TEPKİYE OYNADIM...67 500 de...500 PUAN KAYBEDİP KICUSTU YERIME OTURDUM...
ama gerkliydi...3600-500=3100 puan cepte...YATMAYA DEVAM....
intraday tradingin dayanılmaz cazibesi....
tirex bandı spot100 >>> 52,8xx/53,127.......![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri