PUSULA
Günün kritik pivotu 68.500
üstü long altı short bölgesi
TRENDSEL DURUM: düşükten orta seviyeye yükseldi(K/V)
VOLATILITE: orta seviyede(K/V)
bol kazançlar...
PUSULA
Günün kritik pivotu 68.500
üstü long altı short bölgesi
TRENDSEL DURUM: düşükten orta seviyeye yükseldi(K/V)
VOLATILITE: orta seviyede(K/V)
bol kazançlar...
66100 eyimi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ben mi anlatamıyorum..
yahu baykala komplo düzenlenmiş..adam yaralı..rezil olmuş..aile hayatı bile riskli.önder sav denilen adam günlerce tüm delegeler,milletvekilleri baykala dönsün diyor..
ama hiçbir yeni gelişme olmadan 6 saat sonra adamlar anında çark ediyor..arkadan vuruyor..
baykal yaralı olmasaydı belki...ama adamın en kötü anında arkadan vurmak..kasteettiğim bu...
ulan 5 gün önce açlık grevi yapılır,imzalar toplanır...sonra tak biz caydık..geçin vefayı bu dengesesizliktir....
Selamün aleyküm cemat i müslümiyn....
Nöriyonuz..böğün yoğidim...
Kolay gelsin herkese....
Eskiden patozun olmadığı zemanlarda fındıklar harmanda bölüm bölüm toplanır...Islatıp yumuşatılır...
Sonra ağaç tırmıkların tersiyle döve döve kabuğundan ayıklanırdı...
Geriye kalanlarda elle tek tek ayıklanırdı...
Buna çec etmek denirdi.........
HEEEY GİDİ GÜNLER HEEEYYYY...
BAKIYORUMDA AYNI TEKNİĞİ BAŞKA ALANLARDADA KULLANIYORLAR.....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
akp refah ayırımı asla seleflerin zaaf içinde olduğu zamanda olmadı..
hatta yeri geldiğinde erbekan denilen o adam o kadar laf söylemesine ragmen sukut ile cevap verildi....
düşene bir tekmede vurmak..
olaya bakın ben deniz baykalı savunuyorum..mazlum kim olursa olsun ondan yanayım..fikirlerini hiçbir zaman paylaşmasamda..
ama size söylüyeyim kılıçdar oğlunda ne vizyon ne karizma ,ne liderlik vasfı var..
iyi bir ev erkeği olur..ona brişey demem..
düşüncelerim geri sayfalarda var..
bu kadar....
10 da pasaport almaya gidersen alamazsın demiş Atalarımız.
Bir diğer olumsuzluk çöküş günü altında kapanış. 1110 du sanırım.
O zaman demiştim ben hata numaralarını yemem diye.
Şimdi düşünüyorum acaba birileri o gün piyasanın limitinimi denedi.
Bir deneymiydi bu.
Kötü sayarsak hala ilk düşüş dalgası olabilir bu.
Ya da 3 3.
Yani C düşüş.
İyi sayarsak tepeyi 1220 yi B A etiketleme durumu var.
Şimdi B B deyiz.
B B 666-1220 arasında belli fibo oranlarında geri alabilir.
ve yatay senaryo dipleyip yeni zirve yapar B C ile.
Herşey düşeceği yere bağlı önce ama.
Hareketin hızı her iki olasılığıda geçerli kılıyor, yani bu sıradan bir düzeltme değil.,
Yüzde olarak haziran ve ocak düşüklerini geçmeside bu sebepden.
24-28-7 haz. dipleyecektir.
Bakalım hangi gün olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
10000 in altına hafif sarkış ve üzerinde kapanış bir diğer ihtimal.
İhtimali azalan ihtimal.
2 haftaya herşey net açık ortaya çıkacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dax 5750 altında kapanış hedef 5300.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri