fdowda yükselen kanal ve ho lardan dolayı 11550-60 seviyesi çok önemli...
11550- 60 altı kanımca şelaleye dönebilir....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
spotun acılması ıle düşüş derinleşebilir bence...
spotun acılması ıle düşüş derinleşebilir bence...
Elin gavuru boşu boşuna halkın iradesi ile alay edip yüksek faiz alıyor. sanki seçime gidilse nolcakki, 22 temmuzdaki sonuçdan daha fazla oy alarak çıkacak akp tarzı yönetim.
Birileri kına yaksın bir tarafına demek istiyorum. Nasıl olsa ben ömür boyu eşşek gibi çalışıp o fazla faizleri vergilerimle s.s. kanunu ile ödeyecem. Birileri de zaten kriz de olsa maaşını alıyorya.. haram zıkkım olsun...
Elin gavuru boşu boşuna halkın iradesi ile alay edip yüksek faiz alıyor. sanki seçime gidilse nolcakki, 22 temmuzdaki sonuçdan daha fazla oy alarak çıkacak akp tarzı yönetim.
Birileri kına yaksın bir tarafına demek istiyorum. Nasıl olsa ben ömür boyu eşşek gibi çalışıp o fazla faizleri vergilerimle s.s. kanunu ile ödeyecem. Birileri de zaten kriz de olsa maaşını alıyorya.. haram zıkkım olsun...
neden birden boyle zıpladık bir haber mi var ford bilancosu dısında
24.07.2008 14:03:21 *FORD MOTOR'UN 2.ÇEYREKTE HİSSE BAŞINA ZARARI 3.88 DOLAR(BEKLENTİ -$0.28)
neden birden boyle zıpladık bir haber mi var ford bilancosu dısında
24.07.2008 14:03:21 *FORD MOTOR'UN 2.ÇEYREKTE HİSSE BAŞINA ZARARI 3.88 DOLAR(BEKLENTİ -$0.28)
250 uzuna döndüm.. anlamadığımız bir şeyler oluyor..
ilkkez görüyorum böyle bir şeyi....
mal gömmek için yapıyorlarsa şansa artık......
250 uzuna döndüm.. anlamadığımız bir şeyler oluyor..
ilkkez görüyorum böyle bir şeyi....
mal gömmek için yapıyorlarsa şansa artık......
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri