PUSULA:
kısa vadede 69000 altı görülmediği sürece buradan(69425) açılan longların(kısa stoplu) daha avantajlı olduğunu düşünüyorum
69000 altı stop/şort bölgesi
TRENDSEL DURUM: düşük
VOLATILITE: orta
bol kazançlar...
PUSULA:
kısa vadede 69000 altı görülmediği sürece buradan(69425) açılan longların(kısa stoplu) daha avantajlı olduğunu düşünüyorum
69000 altı stop/şort bölgesi
TRENDSEL DURUM: düşük
VOLATILITE: orta
bol kazançlar...
bıyrınz mentalray emme sık sık koyamaycam gayri fırsat buldukca teknık graf gonderceym ...ecnebi yerelerde olduum için zaman kısıtlı... sistem grafları saglıklı olmaz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
17.90 gümüşte ince çizgideyiz, dikkat.
altınla bu hala düzgün tepememenin, alçalan tepelerin sancısını yaşıyorlar.
Ve bu ay sonuna kadar sürebilir.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dikkat !!!
Köpek adam kapıyor,hoşt demekle gitmiyor...
Eliniz boş yanaşamayın.....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
68400 eyimi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
şimdi 17.50 ye şak diye nasıl gidecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sende kır la sarı kız, çok direniyor.
kır artık bitsin bu çile.
Dikkat 10000-10200 kritiktir.
Burayı sabırla bekliyom.
Burda ne olacak bu önemli.
Jelibon.
1090 a geldi abi s&P futurefuture normal sp yerine geçiyor da abi tepki için
açılan pozlar stop-shortla zararı kurtardı ama buradan sonra ne olur bilinmez bence 1-2 saat boyunca 69000 altında kalmaya devam ederse 3-4bin puanlık aşağıya marj söz konusu olabilir(tek handikap trendy bölgeye daha girememiş olmamız)...
tabiiki büyük balık büyük risk içerir
bol kazançlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri