kırarsa çakayoruk mu41 u100 e kadar
300 puan düşen dow dax -3 üvvv
60 dk vop grafikosunda ikili tpe benzeri yapı olmuş seans sonu
off ya...Herkes çakılıyor biz kapalıyız...En son dubai krizindede kısaydım...Bütün tatil agzımızın suyu akarak bekledik... Sonra havamızı aldık...Yarın gene öyle olmasın...Longcular kadir gecesi doğmuş ya...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
vala dax'a uyarsak 68bin filan açar yarın ama pek ihtimal vermiyorum... olur da sert satışlarla 65.7 altına gelirse alım yönünde müdahale ederim piyasaya..![]()
halo abey sinyal hariç abi tüm paremetreler tamam..
özetleyim
1. hedef bölge 57 idi ulaşıldı
2. u100 de ikili tepe 60 dk lık seans içi bekleniyodu.. vob da görüldü..
3. kimse inanmıyor düşmez diyor herkez
4. yarın düşerse I tepesi oluşmuş olabülür
5. tüm tepeler yerli yerinde cük diye oturuyor
nasıl objektif olarak iihihih
yoook büyük meşhur düşüş değil bu...
toparlar.... toplamazsa da 65.7 altında en düşük olursa o dip sağlamlaşır ve fena teper bu sefer....
kendi seçimleri....ama böyle şelale pek mantıklı değil...
ocak ayı gibi ikinci dip gelip sonra zirve harekatı olabilir o zaman64 civarı felan püvvv
http://www.hisse.net/forum/showthrea...14#post4448814
sonlanan diagonel cuma kapanış itibariyle dalga bitip yeni dalga... vella güzel olmuş grafik
ama cidden çok uzadı bu iş... 66binlerde alım şansı verilseydi daha sağlıklı bir yukarı görülebilirdi, fakat ordaki gap tüm planları altüst etti.. belli olmaz bakarsın oralara geri gelir ve dibini tamamlar...bakıcaz ona...
şimdilik ne dip nede tepe var....trade etmek anlamsız...belirsizlik had safhada
halojen abey dediğiniz 69500 ü aşşa geçmeyeecek izlenimi oluştu bende dow dan dolayiio zaman abey tekrar 72 binlere yükseliş bekleyecez değil mi
tşk saygılar hörmetler
biraz shortum varbana kalsa -5000 açsın ema görünen köyy
derken biraz verdiler dowa tem yeleme oldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri