71 100 le shortladim....hold up yapti....gicik oldum...
bugun 2300 puanini aldim ikiside longdu....sira shortta......
71 100 le shortladim....hold up yapti....gicik oldum...
bugun 2300 puanini aldim ikiside longdu....sira shortta......
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
emeklerinıze tşkl iyi tatilleren kısa zamanda görusmek üzere
![]()
jani kardeşim bugün çok değerli bilgiler verdin çok faydalandım şahsım adına teşekkür ederim .Yazan tüm arkadaşlarda teşekkürler.............
paradigma hile yapti....zekamla alay etmeye kalkisti...restini gordum....
soyleki...
spot 71 444 iken bu keriz vob u 71 025 e basmakla mesguldu....400 puan eksi makas yani...
son iki saat surekli hold up yapti....70 850 ila 71 100 arasinda...
bu tur hareketler delianliyi cizar....serde delianlilik var..dessittir lem dedim...
anadin ni.....ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
dun yazmistim....bugun shorta gececegimi...dalga bitti cunki....
bak dow u daksi bovespayi g,muyorlar simdiden....
BUNU SOYMAK ICIN DOGDUM BEN...bi kerre bile stop yaptiramadi bana 2009 nisandan eri....ayni bi kaz gibi...onume oturuyor yolluyorum bunu....
tamam marlla...
cuma kumkapi...bi daha yapalim....
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Eyvallah gandi abi yeni başbakanız olacaksın inşallahhhhhhhhhhh
kenelerden kurtar memleketi gandi abiiii
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Merhabalar;
Yazdığımız stratejiye bağlı kalarak işlem yapmaya devam ediyoruz.
Bugune bakarsak aslında tam bır savas oldu dıyebılırız...
Bazıları yukarı gorecelı gucsuzlugu sorgulayarak ve tatıl rıskını almayarak pozısyondan cıktılar. Bu pozısyondan cıkma esnasında baskı hıssedıldı...
Pekı bızım stratejımız nasıl ılerlıyor....
Yukarıdada belırttıgım uzere; 69.000 fıyatlı longları gorecelı gucsuzluk ve tatıl rıskı sebebıyle 1/2 oranında tasımaya devam edıyorum. Endeks ıcın yukarı yazımda vermıs oldugum 57.100-400 bandı cok onemlı hale geldı.
Elımde kalan longlar ıcın stratejım halen gecerlıdır. 70.600 un yukarı gecılmesı sebebıyle buranın altında kapanıs yapacagına ınanırsam kalan 1/2 yı bu sevıyeden verecegım ve short acmak ıcın 55.100 un kırılmasını bekleyecegım.
Dıger senaryoda ıse 71.600 un uzerınde flat kalmayı; endeksın alcalan tepeler sevıyesıne hareketını ızlemeyı (58.400-58.700 olarak revıze olmustur) dusunuyorum.
Bura gecılebılırse tekrar uzun pozısyon acacagım. Gecılememesı durumunda ıse; short pozısyon ıcın 57.100-57.400 bandının tekrar asagı kırılmasını bekleyecegım.
Umarım yeterınce acıklayıcı olmustur...
Herkese bol kazanclı gunler dılerım...
nokta atışı yapmışız...
eee...
kazanç var mı derseniz lönk devam...
kuzumla saf değiştirmişiz habarımız yok...
guzu gülüm genelde erken poz alır...
umarım yine öyle olmuştur
yoksa zarar yazarız...
şimdilik lönk görüntüsü var emme daha seansın açılmasına çok var...
iyi tatiller cümlete....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri