...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indi abi bak graf ve yorumda yaptım kendimce
graflara baktığımda yarınki beklentim 69300 kırılmadığı sürece piyasa yukarı eğilimini koruyacaktır.
70600 hacimli kırılırsa yukarıda 71500 gündeme gelir.
aşağıda ise 69950 kırılırsa 69250 seviyeleri test edebilir ve bu seviyede yukarı mı? yoksa aşağı mı? diye tekrar günlüğümüze bakarız.
![]()
bu gün 3-4 defa deneyip geçmediği 70400 üzerinde açılış yaparak yukarı sürmesini bekliyorum..
71200
veya
72200
civarından geri dönebilir..
tabi bunlar grafik değerleri..
yönü etkileyecek pek çok faktör var..
palanaın ne yapacağını anca pala bilir..
akşamları rakı sofrasında ise kuzuma söyler..
küçük k....cumartesi yazmıştım asagıdakini...aynen yaptı....
.
iki şiddetli sert dönüşü...longdan indirmek üçün yaptı....
bu bakımdan yarın 900 puan gapla....70 200 civarı açar bu....parite 1.22 lerden dönerek 1.24 lere geldi....yarın 1.25 kritik...kırarsa 1.30 allahın emri....bu bakımdan ufak paralar üçün LONGDAN İNİLMEZ....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
70641 üst,
70189 alt,
74198 max yükseleceği değer,
68328 max düşeceği dip
py + gap la açacak ise bu değer 641 üstünde gerçekleşecek,
69810 altında değerler py nin gücü hakkında fikir verebilir, ancak bu değer görülse dahi geri gelme ihtimalini yüksek olarak düşünüyorum,
mevcut macro durumda her türlü yükseliş saçma olacağından, indikatörlerden sinyal alınmadan poz aksi yönde değiştirilmemelidir, py nin saçmalıktan beslendiği unutulmamalıdır, alt zamanlarda (15 dak)yükseliş trendi oluşma ihtimali kuvvetlidir, yinede yukarıdaki değerlere uyulmalıdır,..başarılar,....
not graf skalsındaki değerler bugüne yazdıklarım ise yarına ait olcak,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1750 puanı cepcegizime aldım...kefere parası halaldır...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
flat iziliyorum....
böylece son bes günde....1800 puan shrtlarımdan...1750 puan longlarımdan alarak....
kefereyi bademciklerine kadar öptüm....
az komisyon...az hareket...TEMİZ PARA....ha ha ha
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri