Nolyoz ya basıldık mı
Nolyoz ya basıldık mı
ani karar değişikliğiyle 69700 den flat son iki işlemden kar 8000 POINTS
hepsi herkesin gözü önünde yalan dolan yan yattım çamura battım yetişemedim gelemedim söyleyemedim yok
http://www.voborsa.com/forum/vob-piy....html?p=239095
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Cümleten iyi tatiller
herkese hayırlı haftasonları...
2 gündür kimse gelmio bu topie...servisi mi kötüleşti acep..
emperyalist dier topik üstadları bitirdi zaten güçük esnafı ...biliorum ben..)
saygılar herkese...
--Eksiklik Kendi Özümde--
cümleten iyi haftasonları .. he athlon patron dağıldık valla... üvvvv .. .
asteton patron nerde .. unlimit abi yok zaten iskoçyaya gitmiş ... kimseler kalmadı patron .. üvvvvv ..piyasada yamuldu.. vayyyyy .. geceye flat ...
![]()
2013,00
iade-i itibarül topik diorum...)
saygılar..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Geceye haftasonuna 4/3 kısa iyi tatiller
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
zistemleride veyem eyle çıkam gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
KAPANIS COK MANIDAR...
55747 cok manidar olmus...
Gunlerden berı uzerınde basa basa durdugum yerde kapattık...
ANCAK DIKKAT EDILMESI GEREKEN COK ONEMLI BIR NOKTA VAR....
GLOBAL CETE (KI BU 5 KISIDEN OLUSUYOR) BUTUN ENDEKS TAHTALARININ KAPANISINI (GARAN; AKBANK; ISCTR ) DIKKAT EDIN COK ORGANIZE BIR SEKILDE ASAGIDAN YAPTIRTTI. BU COK MANIDARDI...
NE DEMEK SIMDI BU? BU HARKETIN ANLAMINI PAZARTESI ANLAYACAGIZ...
PAZARTESI PIYASA YUKARI DONECEKSE; PIYASANIN GEREGINDEN FAZLA PRIMLI GOZUKMESINI ISTEMIS OLABILIRLER; KI OLUMLUDUR VE MAL ALMAYA CALISIYORLARDIR...
YOK PAZARTESIDE PIYASA GEREGINDEN FAZLA ASAGI GIDECEKSE; BU SU DEMEKTIR: ARKADAS BEN ACIGA VERDIM VE BU ACIKLARIMI BURALARDAN KAPAMAYA HIC NIYETIM YOK GUCUM YETTIGINCE ASAGI ZORLAYACAGIM....
ZATEN BU 55.400-55-800 BANDININ ONEMINI BELIRTMISTIM.
ASAGI GECILIRSE SAHSIM ADINA GECEN DIBIN ALTLARI YANI 51.500 LER HEDEFIME GIRECEKTIR
Çok fazla paranoya olmuş...
Benim bir kaç arkadaş bile emirleri önceden ayarlayıp öylesine tahtaları aşağıdan yaptırıyorlar. Bazıları yukarıdan deniyor. Zor bişi değil yani.
Sonra msn den gırgır geçiyorlar. Sizde burada ciddi bişi sanıp planlar kuruyorsunuz.
Ayrıca sonunda 2 seçenek vermişssiniz. Şöyle ise böyle, böyle ise şöyle..
Başka seçenek varmı ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri