1400 puan karı önerdi almadım...kendimi zor tuttum...ha ha ha
1400 puan karı önerdi almadım...kendimi zor tuttum...ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
avro paund ikilisinden kafayı kaldırabilirlerse, bir tepki koyacaklar istop içün,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
her durumda şu anki fiyatlar paund böyle olaması halinde ağa içün kapanış fiyatı,70250-500 arası, 69500 ise gün içi denenecektir, ama kapanış zor buradan, çünkü günlük teknik görüntü bozuluyor,...
günnükçü usagları hasat ettiler...usagların pili bitti...
slow tradingde bu yok işte....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
yawriiiii...
gömmmm....gömdüm poundu....
1 kodum 2 aldım....1.4510....
1.4507 de yawriiii.....gömmmmmmmmmmmm..............
2009 mart dibi....1.44 de....kurtlar sürüsü korkusunu unutma....
unutmayın sıralamayı usaglar...
önce euroyu shortladık...o yıkıldı...
sonra poundu shortladık...ONUDA YIKTIK....ha ha ha...
sıra YEN de....zamanlamayı ayarlıyorum....93 ise diger kriterim...haftaya yawrum haftaya....
eurodan 1.26 da çıktık...şimdi 1.25 altında....LONGLAMA İÇİN....erken henuz..gaza gemiyeim....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri