http://www.youtube.com/watch?v=ry-pp6oH59E
tekın özlemın klıbı...cem yılmaza postayı koyduktan sonra adam sehırlerarası yolda gerı gerı gıdıo ya..)
nerden geldı aklıma sımdı bılmıorum...
http://www.youtube.com/watch?v=ry-pp6oH59E
tekın özlemın klıbı...cem yılmaza postayı koyduktan sonra adam sehırlerarası yolda gerı gerı gıdıo ya..)
nerden geldı aklıma sımdı bılmıorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Sevgili jerphin,
Mektubuma başlamadan önce selam eder,saygılar sevgilerimi sunar,Yüce Allahtan sağlık sıhhat ve afiyet dilerim..
Bizleride soracak olursan hamdolsun,ayuluğumuza doymadan devam ediyoruz...
Sizide,ayuların en güzeli,en zekisi ve en cesaretlisi olarak,GIRALIÇA AYU ilan ediyor,tacınızı taktim ediyorum...sevgilerimle...
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
71600 üstü garantinin dizlerinin titremeye başlamasını düşünemiyorum bile bugün hareketli olacak demiştim 1400 puanlık kısmı gerçekleşti,ikinci kısımıda ancak garanti çözülürse gerçekleşecek gibi 12205 short arkadaş![]()
W?..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Çok acil pasta rica edebilirmiyim.şimdiden teşekkürler
melaba..dünün en düşüğünün 100 pıvan altına koyduğum tp çalıştı..poz flat..manzara aşağıdaki gibi
![]()
Abow herkeş topiklere dağalmış hemide eşit miktarda
Yırt tışına çıkıyorem gayri zistemi sık yapıştıramayabilirimg
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sistemi otomatik olarak yapistiran bi sistem yapmak lazım.![]()
Eski nicki patch idi
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri