bollingeri kullanmıyorum ben pek...
sistemde hata yok... hata bende...
akşamı ve öğleden sonrasını yani bir adım sonrasını düşünüp uygun bir yerden kısalmak niyetimdi bugün...
kısaldığımız yer pek uygun olmadı...
sebebide normalde sistem açılışla alda..onu bekleyebilirdim...sat vermesini...
sahte sahte çıktı yurtdışı ..her zaman yaptıkları numarayı yaptılar.. bizde yedik yine.......
sonuç benim açımdan iyi olur gibi yinede... aradaki marj gitti ....
gelecegi ,akşamı hatta 2 saat sonrasını düşünmeyip anlık yaşayacaksın...
bir kez daha tecrübe ettik..
Konu mbm tarafından (23.07.08 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bollingeri kullanmıyorum ben pek...
sistemde hata yok... hata bende...
akşamı ve öğleden sonrasını yani bir adım sonrasını düşünüp uygun bir yerden kısalmak niyetimdi bugün...
kısaldığımız yer pek uygun olmadı...
sebebide normalde sistem açılışla alda..onu bekleyebilirdim...sat vermesini...
sahte sahte çıktı yurtdışı ..her zaman yaptıkları numarayı yaptılar.. bizde yedik yine.......
sonuç benim açımdan iyi olur gibi yinede... aradaki marj gitti ....
gelecegi ,akşamı hatta 2 saat sonrasını düşünmeyip anlık yaşayacaksın...
bir kez daha tecrübe ettik..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yok dedim ya bende.. pozisyon girme konusunda sistemde hata yok...
sistem tüm peryotta hala tutta.. kısa için bir şey yok şu ana kadar ....
hata 3-5 saat sonra muhtemel olacakları ,beklentileri satın almam benim ve erken kısalmam.....
ne işimiz var gelecegi düşünmenin..bu danalar gibi anlık yaşa işte...
al verirse al, sat verirse sat.......
gelecek dediğimde hepsi hepsi 3-5 saat sonrası... bu peryoda bile oyun sıkıştırıyorlar ya.. helal olsun..
Konu mbm tarafından (23.07.08 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
yok dedim ya bende.. pozisyon girme konusunda sistemde hata yok...
sistem tüm peryotta hala tutta.. kısa için bir şey yok şu ana kadar ....
hata 3-5 saat sonra muhtemel olacakları ,beklentileri satın almam benim ve erken kısalmam.....
ne işimiz var gelecegi düşünmenin..bu danalar gibi anlık yaşa işte...
al verirse al, sat verirse sat.......
gelecek dediğimde hepsi hepsi 3-5 saat sonrası... bu peryoda bile oyun sıkıştırıyorlar ya.. helal olsun..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri