Alıntıdır..
![]()
Alıntıdır..
![]()
En az 3 HİSSE...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bir yatırımcı hergun para kazanamaz...piyasa her gun o fırsatı vermez...ha ..ama her gun para kaybetmeyebılır...önemli olan bunu yakalayabilmektir...para kaybetmemenin en basit yöntemi ise işlem yapmadan sabırla beklemektir...kaybedilmiş bir pozdan sonraki girilecek yeni pozda para kazanma oranı önceki işlemle aynıdır...fazla değildir...ve tahminim ,en basit sistemlerin bile yakaladığı bu küçük ralli sonrası uzunlamayanların treni kaçırdığı,ve yeni trenler için istasyonda sabırla beklemesidir...yoksa raylara atlamak (boş olsa dahi) feci sonuçlar oluşturabilir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Destek ve direvç ihtimalleriiiiiiiiiiii
![]()
teşekkürler arkadaşlar. sabırla 72800 bekleyeceğim.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
73 600 şort
75 000 duble
76 000 stop
strateji bu
bol şans...!
::
Konu açtım yazılarım topluca orada...
Tablolara göre işlem yapmayın, verilerde sorun olabilir, ama ben de gözüken durum bu;
Vadebaşı-cuma dahil
Vadebaşı-şuan
Bu hafta
![]()
Yukarı hep yukarı
72800 altındakı bar kapanısları onemlı olacaktır yenı poz ıcın...kapanmaz ıse sıstem yonunde işlem yapacağım...lakın ben bugun ıtıbarıyle yatay bır teknık dusunuyorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri