şort falan acmam eldeki kıytırık kısalarla devam....bugün 80000 yapsa gene karımı alamaz....ha ha ha
şort falan acmam eldeki kıytırık kısalarla devam....bugün 80000 yapsa gene karımı alamaz....ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
71700-800 burayı gecerse 72500e gider ordan satış gelir 71 altına ineriz senaryom bu
guzum sana buralardan el sallayacağımı sölemiştim ben 66700 maliyetli longları 71750 den bozdurdum 5000 puanın üzerinde getiri
dip ve tepe aramıcazda ne arıcaz dimi yani![]()
beyin bu boru deeeeellllll
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
burdan satış gelirse yine yapacak şey aynı löngtan inecez cörte gececez
burda dengeleme var mc çalıştırıyii burdan aşşaaa gelmezse yukarı gider bakın 71200 de de söyledim cörtletiyo diye
az sonra fikrimi söyliycem cört mü löng mü diye
zühtü kara gectii tutmayınnnnn zühtüüyüü
istop.
ekleri kapattım...
Yukarı hep yukarı
72 350 hay maşşallah.....ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
zühtü ağa de bakalım nolecekkk
buralar tatmin etti beni 200 poza indim
trendi bırakmak istemiyorum emme flat olsam shortlardım
Kuzu gülüm derdiki....
bu ağa sırtüstü ve kelebek yüzmeyi sevmez..
devamlı kulaç atar...
ve kulaçları 7000 arşındır...
kulacı attı bende bastım şortu...
niye 7000 oldu diye...
yerse yer .. yemezse bekleriz..
poz 1/5
işlem 72600 şorteee
250 yaptım löngleri böylece bırakıcam yarın emcee saatinde veririk
gömdüm ölümüne kalan 1/'2 yi....72 750 den....
maliyetim....71 225 oldu ve fulum....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
imdiiii....iş kaldı marginlere....ya o zıbaracak ya ben zıbaracagım...stopum 10 000 puan gene....yani 81 225....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri