yine cuma günü ağa bantın dışında bu nedenle dötü açıkta, bunu fazla sürdüremez demiştik ve ilave bant içinin short ve long için güvenli yer olduğunu söylemiştik, ağa bu gün bantın içine dndü,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Aklını oynatmış gibi cıkıyor yav .....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
indi...ugrasma onlan...kaşıntı deyyuzz...dibine kadar benim ossun diyor....gırandıgımız günneri...aglaştıgımız haftaları unuttu hemen....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
ikinci mermi de sıkıldı eksper im..
abi 69 600 e gitti...PİŞMANIM BENDE....eksper haklı midem yanıyor yaw....ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
saat 11 35...
56 000....yüzde 6.25 yukarıda....hacim o biçim...1 303....
bizim burjuva kefereyi kucaga aldı usaglar...cuma acıga onlar satmıştı....onları türk usulu öpüyorlar...tecavuz halinde....gel bacım deyip yatırıyorlar....
eksper...
ben memnumum...kar cebimde...şaka yapıyorum...
cuma yabancı takası 65 78 e düşmüştü....açıga sattılar....şimdi onları yatırdı bizim burjuva...işleri bittimi...spotu salarlar....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri