Sayfa 1210/3250 İlkİlk ... 2107101110116012001208120912101211121212201260131017102210 ... SonSon
39000 sonuçtan 14.509 ile 14.520 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

  1. #14509
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4.230
    Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    Düzeltme mi ‘aksak W’ mi?


    Piyasalarda Yunanistan krizi tartışılırken aslında AB’nin ve özellikle de euronun geleceği masaya yatırılıyor. 2008 krizi sonrası oluşan zarar bireyler ya da şirketler yerine kamuya yükselenince; bu kez borçları ve borçluluk oranları aşırı artan ülkelerin borçlarını çevirebilme endişeleri ortaya çıktı. Kazakistan, İzlanda, Ukrayna, Dubai, Yunanistan derken İspanya ve Portekiz “potaya girdi”.

    Alman Bundesbank’ın güçlü başkanı ve Trichet’den sonra Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) başkan adayı Axel Weber’in ve IMF Başkanı Strauss-Kahn’ın Yunanistan’daki problemin diğer AB ülkelerine sıçraması olasılığı var demesi gelinen noktanın ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu. AB’deki kredi ve bono piyasasındaki sorunların artması, 110 milyar euroluk Yunan paketinin bile buna bir çare ol(a)maması Avrupa Merkez Bankası’nın devreye girmesi taleplerini gündeme getirdi. ECB ya piyasaya ek para versin, ya da bonoları satın alsın talepleri dile getirilmeye başladı. Önceki günkü toplantı sonrası ECB Başkanı Trichet’nin bono alımı ya da benzeri bir önlemin tartışılmadığını açıklaması piyasaları endişeye sevketti.

    Piyasaların gerginliğin arttığı bir anda ABD’de piyasalarının “tombul parmak” (bilgisayarlara emir girişinde hata yapılması) ya da elektronik alım satım sistemlerindeki “arızalar” nedeniyle yüzde 10’a yaklaşan düşüş haberi olayın tuzu biberi oldu. Her ne kadar gün sonunda kayıp yüzde 3.5 civarına gerilese de bir kere kulaklara kar suyu kaçtı. Nitekim dün hem volatilite hem de kayıplar devam etti.

    Mesele sadece hatalı emir girişinden kaynaklanmış olsaydı ve diğer piyasalar sağlıklı olsaydı sizce ABD piyasalarındaki düşüş bu kadar etkili olabilirmiydi?

    Ekonomi yeterince toparlanmış, sağlığına kavuşmuş olsaydı hiç değilse başta petrol olmak üzere emtia fiyatları cari seviyelerini korumaz mıydı? Koruyamadılar!

    Tüm piyasaların bir gözünün ABD’de olması mantıklı. Ancak önceki günkü satış dalgası sonrası emtia, döviz ve tahvil piyasalarının kriz benzeri bir dalgaya kapılması, derinliğin kaybolması ve endişe endeksi VIX’in hızla artmış olması son hareketin basit bir düzeltme olmadığını gösteriyor. Hareketlerin şiddetine bakıldığında, piyasaların diken üstünde oturduğu yükselişlerde varılan seviyelere çok da güvenilmediği anlaşılıyor.

    Bu hareket daha devam edecek görünüyor. İşin kötüsü, piyasalardaki güven bunalımı daha da artacak olur ise, bu kez faizleri indirmek, piyasalara ek likidite vermek gibi seçeneklerde işe yaramayacak. Zira faizler zaten olabileceği en düşük seviyede, diğer yandan merkez bankaları henüz daha muslukları kapatmış bile değiller. Yükselişleri destekleyen tüm unsurlar halen daha piyasalarda hüküm sürüyor. Buna rağmen gelen satışların makul sayılabilecek bir kâr realizasyonundan daha sert olması geçtiğimiz yıl tartışılan “W” şeklinde bir hareketi akıllara getiriyor. Belki bizim de dahil olduğumuz gelişmekte olan ülkeler için değil ama, gelişmiş ülkeler için böylesi bir risk mevcut.

    Benim beklentim, tam bir W olmasa da ikinci V’si daha küçük bir W yaşanabileceği yönünde. Bu beklentiyi destekleyen unsurlar yok değil. Bir yandan AB krizi çok kötü yönetirken, diğer yandan ne ABD ne de AB benzeri bir krizin ortaya çıkmaması için herhangi bir radikal adım atmış değiller.

    Dışarıdaki gerilim arttıkça da bunun iç piyasalara yansıması mutlaka olacaktır.

    Her ne kadar Türkiye olarak kısa vadede olası sorunlardan “bağışık” olsak da, orta vadede en büyük ticaret partnerimiz olan AB’nin sıkıntısı bizi de olumsuz etkileyecektir. Özellikle reel sektörün bu konudaki gelişmeleri dikkatle izlemesinde fayda var.

    http://haber.gazetevatan.com/haberde...ryid=4&wid=104

    Aksak w diye bir harf yok,ya W dir yada w dir...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

    Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

    "Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

  2. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  3. #14510
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    1.277
    Teşekkür Teşekkür 
    4.753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.338
    Toplam Teşekkür
    986 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    Avrupa merkez bankası bu haftasonu 1100 avrupa bankasına yaklaşık 600 milyar öro kredi verecekmiş...ve böylece bu para avrupa piyasasına akacakmış...faiz oranı yüzde 1 olacakmış..ve bu haber Euroyu yükseltmiş...

    Euro Surges As Rumor That ECB Will Bail Out 1,100 European Banks Takes Hold
    Submitted by Tyler Durden on 05/07/2010 10:29 -0500

    European Central Bank


    Euro (and the market) surging on rumors that the ECB is preparing to bail out 1,100 banks in Europe. And with that the bailout moves officially to Europe. From the dealer community:

    CHATTER OF NEWS ECB LOAN FACILITY GOING AROUND

    Chatter of €600bn ECB loan facility to be announced over the weekend
    Terms mentioned are 1% for 1 year loans to cover 1,100 banks
    UNCONFIRMED - Euro is moving on this chatter
    ALINTIDIR
    HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR

    NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR

    YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR

  4. 2 Kullanıcı adalı54 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  5. #14511
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4.230
    Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart



    Kahin'den son yorum

    Roubini: Kriz ABD ve Japonya’ya yayılabilir

    Kriz kâhini olarak bilinen ünlü ekonomist Nouriel Roubini, CNBC televizyonuna yaptığı açıklamada, Yunanistan’ın borcunu “buzdağının tepe noktası” olarak tanımladı. Roubini, “Benim asıl endişem bu yıl olmasa da ileride borç krizi ABD ve Japonya’ya yayılabilir” dedi.


    "Demesen daha iyiydi be" el Nuri...

    http://haber.gazetevatan.com/kahinde...4444/2/Ekonomi
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

    Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

    "Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

  6. 2 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  7. #14512
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    4.304
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    koyduğum grafda düzeltme yapiim...fibo %61.8...65.588...oraya kadar..düşmesi lazım...pardon..hehee..

  8. 2 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  9. #14513
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4.230
    Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    Krize Obama karıştı!

    ABD Başkanı Barack Obama, dokuz ayda bir kriz gören başkan olmamak için yine mikrofonun başında
    07 Mayıs 2010 Cuma, 21:59:41




    BARIŞ ERKAYA
    HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ
    berkaya@haberturk.com
    Yes... We Can!..

    ABD Başkanı Baracak Obama'nın kriz öncesinde başkanlık yarışında kullandığı slogan işte buydu. Yani, "Evet... Yapabiliriz!".
    ABD tarihindeki ilk siyahi başkanın gelişine de vurgu yapan ve değişim vaat eden bu slogan, şu sıralar pek duyulmaz oldu.
    Gelir gelmez kucağında batık durumda olan bankaları ve koca koca şirketleri bulan Obama'nın şimdilerde "No... You can't do this to me", yani "Hayır... Bunu bana yapamazsınız!" sözünü daha çok kullanıyor olması büyük bir olasılık. Çünkü bir kriz bitti derken bir diğeri ve belki de daha tehlikelisi, yine onun kucağına doğru ışık hızıyla ilerliyor.
    EN MİTOLOJİK KRİZ!
    Kriz kahini olarak tanınan Nouriel Roubini'nin, "Yunanistan artan borçlar konusunda yalnızca buzdağının görünen yüzü. Sorun vergi artışı ve harcama kısıntıları ile çözülmeli, eğer çözülmezse sorunları temerrüt izleyecek. Benim korkum sonunda bu işin ABD ve Japonya'ya da sıçraması" sözleri hedef tahtasının 12'yi gösteren alanını Amerikan bayrağıyla kaplar nitelikte. Ünlü yatırım danışmanı Marc Faber'in sözleri ise "Kötü haberi versem mi, yoksa vermesem mi" çekingenliğiyle konuşan Roubini'ye göre çok daha net: Uzun vadede ABD de Yunanistan ile benzer sorunlarla karşı karşıya kalacak. Birçok Avrupa ülkesi ve ABD, finanse edilmeyen yükümlülükleri ödeyemezler. Birçok kişi ABD'nin mali sorunlarının ciddiyetine uyanmadı.
    Giderek üzerine doğru gelen en mitolojik ve en Helenik kriz bulutlarının altında Obama, bugün Wall Street kabusuyla uyandı. Hemen sonra da kurmayları ve danışmanlarını arkasına aldı ve dün krizin küreselleşmeye düşünülenden çok daha yakın olduğunu gösteren bazı açıklamalarda bulundu.
    Obama'nın sözleri ve bu sözlerin biraz da mizahi Türkçe meali özetle şöyle:
    BU DÜŞÜŞ SAKIN GERÇEK OLMASIN!
    Wall Street'te 2009 boyunca kazanılan artı piyasa değerlerini yok eden borsa çöküşü: Yetkili otoriteler (yani ABD Sermaye Piyasası Kurulu SEC ve Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu CFTC) piyasalarda yaşanan düşüşü inceliyor. Amaç böyle birşeyin bir daha tekrarlanmamaması. Regülasyon otoriteleri bulgularını önerileriyle birlikte kamu otoriteleriyle paylaşacak.
    Türkçe meali: Bu işi spekülatörler yaptıysa bilelim. Bir daha böyle bir düşüş daha yaşanırsa bu hiçbirimiz için iyi olmaz. Ama hatalı işlem girdiği söylenen Citigroup da "hatalı işlem söylentileri safsata" diyor. Eğer Citi haklıysa o zaman gerçekten çok büyük bir sorunumuz var. Açılır açılmaz borsa bu kadar düşer mi? Ama bu işte bir bityeniği varsa, o zaman benim elimden çekeceğiniz var.
    AYAĞINIZI DENK ALIN, GÖZÜM ÜZERİNİZDE!
    Yunanistan'ın borç krizi: Almanya Başbakanı Merkel ile Yunanistan borç krizi konusunda görüştüm ve borç krizinden etkilenen ülkeler için güçlü politika adımı gerektiği konusunda fikirbirliğine vardık. Ayrıca uluslararası toplumun Avrupa borç sorunlarına güçlü mali yanıt vermesi gerektiği konusunda da uzlaştık. Kritik dönemde Avrupalı otoriteler ve IMF ile yakın çalışma içinde olmaya devam edeceğiz.
    Türkçe meali: Merkel'e bu işin artık suyunun çıktığını, ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiğini söyledim. "Eğer Avrupa'nın bunu çözecek parası ve imkanı yoksa bir sürü uluslararası kuruluş var. Merkez bankanız niye direniyor? Swapsa swap. Dolarsa dolar. Kredi hattıysa kredi hattı. IMF'yse IMF. FED'se FED. Bu iş İspanya, İtalya, hele hele İngiltere'ye kadar uzarsa, o zaman hep beraber bittiğimizin resmidir. Bir Lehman daha batarsa, hepimiz enkazın altında kalırız. Bu arada gözüm de üzerinizde" dedim.
    HEP KRİZ HEP KRİZ OLMAZ Kİ. BARDAĞIN DOLU KISMI NERDE?
    İstihdam verisi: Bugün açıklanan ABD tarımdışı istihdam verileri de cesaret verici.
    Türkçe meali: Hep kriz, hep kriz! Wall Street, biraz da iyi şeyleri gör! Bakın ABD'de iyi şeyler de oluyor.
    KRİZ YÖNETİMİ BAŞLADI

    Uzun lafın kısası ABD Başkanı Barack Obama'nın biraz mizansene dönüştürdüğümüz bu sözlerinin hepsinin arkasında bir gerçek var: Kriz yönetimi topyekün başladı. Küreselleşmeye başlayan krizle ilgili Lehman'ın batışı sonrasında olduğu gibi Obama yeniden beklenti yönetimine başlamış durumda. Hem Avrupa'ya hem de piyasalara verdiği mesajlarla, krizin psikolojik boyutunu engellemeye çalışıyor.
    AVRUPALI LİDERLERE ÜSTÜ KAPALI GÖZDAĞI MI?

    Bu sözlerin arkasından Obama'nın da desteğiyle Yunanistan'ı ön planda tutan kurtarma paketlerine, Portekiz, İspanya, İtalya ve İngiltere'ye yönelik birer önleme planlarının da eklenmesi, olasılıklar arasına girdi. Yunan tahvilleri nedeniyle sırat köprüsünde dolaşan Avrupalı bankalara, Avrupalı merkez bankasının (bakınız Trichet'nin açıklamaları) "vermeyeceğim" dediği destek, ABD'den gelmiş görünüyor. Avrupa Merkez Bankası'nda Avrupalı maliye bakanlarının ayak diremesine de "Sakın bu iş daha fazla bana kadar uzanmasın" şeklindeki Obama mesajı, uzmanlara göre ilerleyen günlerde yeni bir dünya merkez bankaları zirvesinin önünü açabilir. En azından bir önceki krizdeki tecrübeler, buraya doğru gidişi gösteriyor.
    DAHA DA ZOR GÜNLER GELİYOR
    Fakat hem Merkel'in, hem İtalya, İspanya ve Portekiz hükümetlerinin yaptıkları piyasa spekülatörlerini ve kredi derecelendirme kuruluşlarını hedef alan açıklamalar, bir şeyi daha gösteriyor: Kredi kuruluşlarını çok zor günler bekliyor. Elbette Avrupa'yla birlikte Obama'yı da kızdıran piyasaları da.

    http://ekonomi.haberturk.com/finans-...-obama-karisti
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

    Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

    "Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

  10. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  11. #14514
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4.230
    Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart Financial Times’ın internet sitesinden kriz anı diyalogları

    07.05.2010


    İşte kriz anındaki konuşmalar!Financial Times’ın internet sitesinden kriz anı diyalogları

    ‘Bence P&G’de bir sorun var

    Financial Times gazetesinin internet sitesinde Alphaville adlı blog, gazete yazarlarının canlı yorumlarıyla borsalardaki çöküşü aktardı. İşte o diyaloglardan ilginç satır başları:

    Paul Murphy: Canlı piyasalar acil oturumuna hoşgeldiniz.

    Neill Hume: Neler oluyor?

    PM: Bilmiyorum, bir toplantıya girmiştim, geldim ve Dow 10.000 puanın altındaydı.

    NH: Anladım, bunun büyük bir şişman parmak hatası olduğu söyleniyor. Procter&Gamble’da programlanmış bir al-sat işlemi yanlış gitmiş.

    PM: Kesinlikle P&G kaynaklı bir sorun var.

    NH: Evet bu tetiklemiş olmalı.

    PM: Yüzde 30 düştü. (P&G hisseleri)

    Stacey Marie Ishmael: P&G dışında bir hedge fonun nakite döndüğü spekülasyonu var.

    NH: Şuna bakın Dow en düşük 9869’u görmüş. İnanılmaz! Eğer bu bir “şişman parmak” ise niye tekrar yükselmedi?

    NH: Euro 1.2570’te.

    PM: Bir sürü isim geçiyor. İnsanlar sadece tahmin yürütüyor.

    NH: “Birden fazla kaynağın verdiği bilgiye göre, bir işlemci, Dow’un altındaki Procter & Gamble hisseleri için milyon yazmak isterken “m” yerine “b” (billion - milyar) yazmış. CNBC’den Jim Cramer da satışların zirve yaptığı noktada yayın sırasında P&G hisselerinde şüpheli fiyat hareketlerine dikkat çekmişti.

    Saat 14:00’den hemen sonra (TSİ 21:00) başlayan bu sert satışlar, Yunan parlamentosunun yeni kemer sıkma politikalarını onaylamasının Atina’da yeniden isyana neden olmasıyla birlikte Avrupa borç krizinin yayıldığı yönündeki kaygıları da artırdı.

    ‘Citigroup suçlamayı reddetti’

    Bankacılık analisti Dick Bove, CNBC.com’a yaptığı açıklamada, ‘İşin özü, Yunanistan’ın borçlarını ödeyemeyeceğini ilan edeceği beklentisi giderek kabul görüyor... Sokaklardaki isyanlar, borçların geri ödenme kararının Almanya, Fransa ve İsviçre’deki insanlar tarafından değil, Yunan halkı tarafından verileceğini gösterdi ve bu halk da borçları geri ödemeyecek’ dedi.”

    NH: Bakın işte... Bizim bildik Dick Bove. Bu arada Citigroup piyasadaki çöküşe sebep olduğu yönündeki söylentileri reddetti.

    NH: P&G hisselerindeki hata Dow Jones zaten 600 puan aşağıdayken oldu.

    http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=708002
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

    Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

    "Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

  12. 5 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  13. #14515
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Yer
    teprik ederim
    Mesajlar
    14.503
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he ablalık kolay deelmiş...bebeler aç masada beklii.....bu grafa alternatif..direk 59000 gidiş

    hala mutfağı yaptırtamadık..mutfağı boşver..abd tatile gitcem..wall strette boğayla resim çektircem..hehhe..ondan sona bende bi havalar..artık üstad queen olacam...
    teprik ederim apla .. oldukça güzel olmuş .. arka fon seçimi gayet yerinde ... renkler parlak ve gözü yormuyor ...

    genel olarak projeksyonda biraz sürrealizm birazda oryantalist bir hava var gibi. ...

    yatay fibo çizgilerini ise modernizm eklektisi olarak gayet başarılı buldıum ...

    ayrıca fraktalik olarakta projekte edilen çalışmayı gayt başarılı buluyorum ... on üzerinde on numero olmuş .. en içten tepriklerimi sunarım .. saygılar hörmetler ...

    bebelerin karnını doyur apla ..

    2013,00

  14. 4 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  15. #14516
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4.230
    Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart





    Baykal'ı vuracak suikastçı yakalandı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) şok gündem.

    Güncelleme:08 Mayıs 2010 14:09




    MYK toplantısına Genel Başkan Deniz Baykal'a suikast düzenlemek için yurtdışından gelen bir suikastçının yakalandığı haberi damgasını vurdu.
    İlk bilgilere göre yurtdışından suikast için gelen bir kişi İstanbul Emniyeti tarafından yakalandı. Şu anda Emniyet'te sorgulanıyor.
    Suikastçının çok sayıda sabıkasının olduğu da öğrenildi. MYK toplantısının ardından CHP'den konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamayı Genel Sekreter Önder Sav yaptı.
    'YETERLİ İLGİ GÖSTERİLMEDİ'
    İşte Sav'ın açıklamalarından satırbaşları:
    15 Nisan günü yani eylem planının gerçekleştirileceği sırada Emniyet'e ihbar geliyor. İstanbul Emniyeti Baykal'a suikast ihbarını yaptı.
    Ama bize aktarılanların yetersiz delil olduğu kanısına vardık. İstanbul Emniyeti ihbarı Ankara'ya iletmekle kalmamış ihbarın geldiği yeri de incelemiş. İhbarın bir internet kafeden yapıldığı ortaya çıkmış.
    Konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Bize göre yeterli bir incelemenin yapılmış olduğunu söyleyemem. Daha çabukluk beklenebilirdi. Hukukun gereği de budur. Bunların esirgendiği, yapılmadığı görülüyor.
    Bizce yeterli ilgi gösterilmedi
    Böyle bir ihbarı çok önceden alıp ana muhalefet partisinin liderini koruma kollama görevi vardır Emniyet'in. Bu ihbarın bize çok önceden gelmesi gerekiyordu.
    Bizim sonradan haberimiz oluyor. Teknoloji, kamuflajı yapmaya çok müsait. 13'ünde gelen ihbarı 15'inde gelmiş gibi gösterdilerse bu daha da vahim.
    KASET GİBİ İDDİALARI İLK DEĞİL
    Sav, dün ortaya atılan Baykal'ın ilişki kaseti iddiasıyla ilgili de şunları söyledi:
    "Biz bu olayla ilgilenirken başka bir olay meydana geldi. O olay CHP ve yargı arasında devam ediyor. CHP bu tür iddialara ilk kez muhatap olmuyor. Daha öncede Genel Başkanımızın yurt dışında bir bankaya para aktardığı şeklinde iddialar veya bir vakıfla bağlantılı iddialar ortaya atılmıştı, ancak doğru çıkmadı. İddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmadı. Bu son olay bu tür olayların bir değişik versiyonu gibi görünüyor.

    http://haber.mynet.com/detay/guncel/...kalandi/510209
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

    Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

    "Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

  16. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  17. #14517
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    4.304
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    selçuklu patron..uzun vade projection..on mumeroo...bu projection işi iyimiş..sevdim..hehee..



  18. 2 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  19. #14518
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4.230
    Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    -ımf, yunanıstan ıcın toplandı

    washıngton (a.a) - 09.05.2010 - uluslararası para fonu ımf, abd`nın
    baskentı washıngton`dakı merkezınde toplanarak ekonomık krızdekı yunanıstan`ı
    kurtarmak ıcın 30-40 mılyar dolarlık acıl yardım planını ele aldı.
    ımf yonetım kurulunun 24 uyesı, avrupa`nın yunanıstan`a 110 mılyon
    dolarlık yardım planını da goruserek, avronun tarıhınde karsılastıgı ılk krızı
    enıne boyuna degerlendırıyor.
    ımf baskanı domınıque strauss-kahn, yunanıstan`a (acıl) yardımın
    onaylanmasını beklıyoruz dedı.
    Bruksel`de de ab malıye bakanları, gayrı safı mıllı hasılasının yuzde
    115`ınden fazla borc batagında bulunan yunanıstan`ın durumunu gorustu.
    Beyaz saraydan verılen bılgıye gore, abd baskanı barack obama, almanya
    basbakanı angela merkel ıle yunanıstan ve avrupa`nın ekonomı konumunu telefonda
    konustu.
    ıngılız reuters haber ajansının bıldırdıgıne gore, ekonomı uzmanları,
    portekız, ıspanya ve ırlanda`nın da yunanıstan`ın zor durumuna dusecegını tahmın
    edıyor.
    (reu-kb-ber)
    19:50 09/05/10
    --aa--|

    USDTRY1.54801.5498 -0.0235-1.52%0.001808:28:11 PM

    USDTRY1.55851.5603-0.0130-0.83%0.001808:45:19 PM

    EURUSD1.290701.290790.004800.37%0.0000908:51:21 PM
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

    Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

    "Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

  20. 3 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  21. #14519
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Yer
    teprik ederim
    Mesajlar
    14.503
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    cümleten günaydın bol kazançlar ...
    2013,00

  22. 3 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


  23. #14520
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Yer
    istanbul
    Yaş
    54
    Mesajlar
    6.383
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    Haftalık gafiklerde tam destek seviyesinde kapadık bakalım burdan biraz toparlanma gelsede işi bayağı zor tekrar kanal içine girebilecek gücü bulabilecekmi ancak görüyorum ki gene aşağı senaryolar oldukça artmış bunu ortadan kaldırmaları gerek diye düşünüyorum kısa bir süreliğine şortçular biraz daha bekleyecek anlaşılan gülmek için
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

  24. 1 kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •