07.05.2010 17:32:02 *vıx endeksi yüzde 28 artarak 41.90 seviyelerine çıktı
07.05.2010 17:32:02 *vıx endeksi yüzde 28 artarak 41.90 seviyelerine çıktı
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye long .. müthişti .. ama çok yoruldum ... haftasonununda hakettik ..
2013,00
en son uzlaşma kaç arkadaşlar
dünden devir şortlar+gün içi kaptan swing tradeden 600 puan daha+son 67325 kısalarla geceye şort....sabir kontrat sayısına bugünkü karın 2/5 i ilede piramit ekledim..hayırlı olsun..dj kapanış tahminimi %-3.35 e revize ettim..ehuehue
Zistem şört..haftasonunada şört... ama bu kıvırtkan dow geceye doğru iyi bir toparlama ayapacakmış gibi duruyor.. lönkmü girseydik ne ???
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
kanımca,dow artı kapatır..p.tesi 1.500 puan artı gap olur...içime doğdu..
genelde sert düşüşlerden sonra birgünlük sert tepki gelir..
iyi tatiller.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Muhbirler deşifre oldu, şehit verdik
![]()
![]()
![]()
Ergenekon davasına AKŞAM'ın duyurduğu 'muhbir skandalı' damgasını vurdu. Jandarma Komutanı Tapan, muhbirlerin deşifre edilmesinin terörle mücadeleyi olumsuz etkilediğini söyledi, Samsun ve Tokat saldırılarını bu zaafiyete bağladı.
Erzincan'daki Ergenekon davasının 3'üncü duruşması Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Tutuksuz sanık Erzincan Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Tapan, duruşmada çapraz sorguyu kabul etmedi. Tapan 'Bu dava baskı altında yapılıyor. Davaya dahil edilmek istenen kişilerin, gizli tanıklığı kabul etmemesi durumunda Ergenekon sanığı yapılacağından endişe ediyorum' diyerek, sözlerinin kayda geçmemesini istedi.
Mahkeme Başkanı 'O zaman yargılamanın ardından bize söylersin' dedi. Dosyayı eleştiren Tapan, 'Sadece gizli tanıkların ifadesinden yola çıkarılarak açılan bu davada amaç Türk Silahlı Kuvvetleri'ne güveni sarsmaktır. Yargılananların tek suçu cemaatler hakkında soruşturma başlatmak. Meslek hayatım, terörle mücadeleyle geçti. Suçlamalar çok çirkin. Dosyada en küçük bir delil bulunmamaktadır. 20 Temmuz 2009'da göreve başladım. Bir şahsın örgüte çekilmesi 2 günde gerçekleşmez' dedi.
KARADENİZ'E GEÇİŞ YOLU
Ek klasörlerde jandarma muhbirlerinin deşifre edilmesini eleştiren Tapan, 'İstihbarat elemanlarının deşifre edilmesi jandarmanın terörle mücadelesini olumsuz etkilemiştir. Erzincan, Tunceli'den Karadeniz'e geçmek isteyen terör örgütünün güzergahı üzerindedir. Terör örgütü Aralık 2009'da Tokat Reşadiye'de 7 askerimizi, Nisan 2010'da Samsun'da polis memurumuzu şehit etmiştir' dedi. Tapan, bu deşifrenin iddia makamının PKK ile işbirliği yaptığı anlamına geleceğini öne sürdü.
MÜHİMMAT EMNİYET'İN
Çatalarmut Barajı'nda bulunan mühimmatlara ilgili Emniyet'in, gelen ihbarı jandarmaya bildirmediğini savunan Tapan, mühimmatın askeri birlikte bulunmadığını, üzerinde Emniyet'e ait olduğunu gösterir bir yazı olduğunu öne sürdü.
ÇATIŞMAYA RAMAK KALDI
Tapan, 'Bu, cemaat soruşturmasının rövanşıdır. Bu soruşturmayla, Erzincan'da Jandarma, Emniyet ve MİT neredeyse çatışmanın eşiğine getirilmiştir' dedi.
AKŞAM, SKANDALI BÖYLE DUYURMUŞTU
AKŞAM 12 Mart 2010'da, Erzincan Jandarma Komutanlığı istihbarat elemanlarının, ek klasörlerde deşifre edildiğini duyurmuştu. Başta PKK başta olmak üzere terör örgütlerine karşı kullanılan 329 muhbirin, kimlik, telefon bilgileri, açık adresleri hatta otomobil plakaları klasörlere girmişti.Açığa çıkan dosyalarda, kimi muhbirlerin isimlerinin karşısına, 'Yaz döneminde PKK/Kongra-Gel terör örgütü hakkında bilgi verir' gibi notlar yer almıştı. Bir diğer formda ise muhbir ailelerine yönelik bilgiler bulunuyordu.
Levent AKPINAR / ERZURUM
bu hafta düşe kalka..70000 civarına tepki bekliyore...oradan..62500 civarı düşüş bekliyore..önümüzdeki hafta cuma dibisi altına gelmemesi lazım..hehhe..iki haftalık analiz..tepe tepe kullanınn..baaayyy...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri