€/JPY her 15 dakikalık barda 100 pip aşağı-yukarı yapıyor...
çok büyük paralar el değiştirdi o paritede dün ve bugün.
çok büyük paralar...
€/JPY her 15 dakikalık barda 100 pip aşağı-yukarı yapıyor...
çok büyük paralar el değiştirdi o paritede dün ve bugün.
çok büyük paralar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
DJ kapanış tahminim -%3.36 ...ehuheuheuhue
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
deperse 65600 seviyelerinden deper dahada hedef en basında oraydı bu keferelerde..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Grrrroooooooooooarrrrrrrrrrrrrrrr
yükselişi tutturan üstad analist ew ci,Alman analist; A.Trije dowda hedef 6000 diyordu..hemde son 4 aydır ısrarla...
acaba yine mi tutturacak...
http://www.markt-daten.de/kommentare.../2010/0430.htm
grafik burada.
65900 kapanış tahminim...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bide bizim güzide vobumuza laf söylerler... Dowda manyaklığın sınırı yok...yanlış işlemler...şişman parmaklar...![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
70500 maliyetli tüm kısalar 65800-850 den kapandı..flatim..çok panik var....yukardan kısalmak için..
flama var saatlik.. hedef 65 binin altı gibi.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri