apsd -5500 tiikayt bi önceki hareketi bitiriyolar sanki.. muhtemel hedef 10-12 k lık bir poz kapama diye tahmin ediyorum. (keşke küsüratlı sayı yazsaydım kıcımdan salladıgım belli olmazdı o vakit)
apsd -5500 tiikayt bi önceki hareketi bitiriyolar sanki.. muhtemel hedef 10-12 k lık bir poz kapama diye tahmin ediyorum. (keşke küsüratlı sayı yazsaydım kıcımdan salladıgım belli olmazdı o vakit)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Zayıflasın biraz o parmaklar birdaha etmesin üwwwww
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Aracı kurumlarda hep tombullarmı çalışıy acep...
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Allah aşkına 99 martından itibaren yapılan spekülasyonları hatırlayın...
Dakikada ak kara,kara ak oldu...neden sadece insanları terse getirmek için...
Fazla detaylara girmeye gerek yok,hepimiz yaşananları biliyoruz...
"Kocaman insanların" yaptıklarını izledik,insanlığımdan utandığım oldu,bazı konuşmalar karşısında,düştükleri acziyet karşısındabu kadar olur...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bence gerçekten tombul parmaksa bile,yani gerçekten yanlışlıkla yapılmış bi işlemse bile, ağanın elini belli ettiği için asarlar o adamı.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
500 den flat kar cebe yakışır dinlenme moduna geçtim,size kolay gelsin
astepetro kısalarını sabahki kapanışının 350 puvan üstündne yerine koydu
125 flat..puff hareketlere bak
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri