indi...
toplamda kar ediyorsan yap tabiii...ben edemiyorum..isyon...kar zarar...bi sürü iş...beni ciziyor o iş....
indi...
toplamda kar ediyorsan yap tabiii...ben edemiyorum..isyon...kar zarar...bi sürü iş...beni ciziyor o iş....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bu arada DXY > 85,268 max gördü ....indregandinin hedefi 85,28 idi.....gözden kaçmadı.....![]()
wala aksama kadar tsort du ama sonlara dogru long yaptım ama cıkamadım son anda potaya girdim. kolu bacagı keserım gerekırsı yapacak bısı yok
aliveli...
uzunsan...panik anında elleme....aasama dogru işlem yap....
deki...4000 puan eksi yaptı zabah....aaasama bu 2000 puana iner...veya tam kapanır eger mudahale gelirse...
BU PİYASALAR SAHİPLİ...BUNU UNUTMAYIN...
bakın bana...long olurum diyorum yarın panikte....ki long lugatımda yok...ama 3000 puanı gördümmü...lugatın ön sahifesine long gecer....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
quzu emmii seninle yarışılmaz yavvv
Palaya takunyaları ters giydirirsin sen
emmii bunlar pis verip pis aldılar dowu
bunun ardından bi pislik çıkacak
gösterge e/d değil d/j olmalı der zühtü
ve d/j 92nin altında löngler süresiz kadro dışı kalır
burdan müdeheleler işe yaramaz ya bi yannışlık oldu diyip herşeyi eski haline gettirecekler yada sür eşşeği nigdeye 2bin15e kadar yolu var artık balıkesirmi olur aydınmı olur artvinmi olur bagacaz
bu pala irancağıza saldırmadan edemeyecek emmi
işler kötü bunlar irana erken saldırmak için bizde seçimleri bile erkene aldırırlar emmii
hattizatında seçimlerden sonraya bırakırlarmı? yok tok seçimi erkene alacak bunlar
Allah vatanı milleti muğlayı zühtüyü vobçuları korusun
Zühtü 62-75 löngçüydü
70-? cörtçü
71binde löng rivörsal
geceye çok löng taşınmaz emme cörtte sınır yoktur, cörtü batıracak gelişme petrolün gece yarısı ankaradan fışkırmasıdır emme löng her an her gece yarısı batabilir
papaz konusunda sana yardım olacaksa bazı rakamlar vereyim....kuzu üstüne ilave koyar....
aliveli kardeş...,
e/d şu an ewC3 ilerlemekte (down) ...sırayla hedefler > 1,2689/1,2553/1,2469/1,2401/1,2333
sincik > 1,2522 lokal dip olaraktan yola çıkarsak...yukarı hamlede > 1,2570/2617 ilk resist. band olaraktan > 1,2680/89 kilit öneme sahip....devamında 1,2757 ve 1,2856....!
tirexlerden bukadar.....![]()
bunu bugün saat 12 30 civarı yazdım...uyarmak üçün...
hadisenin kökü bu....pankaların elinde...yunan...portekiz v..s bonoları var...bekliyorlardıki....ECB bunları alıp yerine para verecek...merkel bacımda...sag elini yumruk yapıp uzattı...basparmak öbür barnakların arasında ve hayliii dışa çıkıktı....
bankalar bu işareti anında tanıdılar....ve satışa gectiler....
çünki...
gacının bas barnagı bayagı dısarı pörtlekti....bende hemen sizi uyardım.....
kuzu...,
Merkel hanım tamamda...esas film NY da koptu yaw....döktür makroyu ...kalemine kuvvet...![]()
usaglar...
benim en büyük orgazmım....FURGUNDUR...bu furgunu yaptım mı...cazibeme hiçbi gacı dayanamaz....anında short olur benim gibi....
bu hayat böyle güzel bea....furusarak...VE YENEREK...BULDOZER GİBİ EZİP GECEREK...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri