Sevgili voborsa ne yaptınız siz....
Yuvarlak çötenin işi tamam...
Sıra işbirlikçilerde....
Demiştim yuvarlak çöte sana,değil ayaklarını,daha nerelerini görecem diye..
Sen Türklerin zekasını paranla ezmeye kalktın...SUÇUN ÇOK BÜYÜK....![]()
Sevgili voborsa ne yaptınız siz....
Yuvarlak çötenin işi tamam...
Sıra işbirlikçilerde....
Demiştim yuvarlak çöte sana,değil ayaklarını,daha nerelerini görecem diye..
Sen Türklerin zekasını paranla ezmeye kalktın...SUÇUN ÇOK BÜYÜK....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
-new york borsasında dusus
new york (a.a) - 06.05.2010 - new york menkul kıymetler borsası,
hareketlı bır gunden sonra yuzde 3`un uzerınde bır dususle kapandı.
Dow jones sanayı endeksı 347,80 puan kayıpla (yuzde 3,20) 10.520,32`den,
nasd** bılesık endeksı 82,65 puan kayıpla (yuzde 3,44) 2.319,64`den kapandı.
Dow jones endeksındekı kayıplar gun ıcınde bır ara yuzde 5`ı astı, nasd**
endeksındekı kayıp ıse yuzde 9 boyutuna ulastı, ancak bu gerıleme ılerleyen
saatlerde duzeldı.
Reuters ajansı, gorecelı olarak kucuk bır ekonomı olan yunanıstan`dan
kaynaklanan sok dalgaları avrupa`yı asıp abd, latın amerıka ve asya pıyasalarını
sarsarken, bazı yatırımcılar, bır ıkı ulkenın daha borc cıkmazına gırebılecegı
panıgı ıcınde yorumunu yaptı.
(reu-rem-ber)
23:31 06/05/10
--aa--|
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
Çıkarken de bir sürü adam televizyona çıkıp bir sürü bahane buluyorlardı.Şimdi de düşerken aynı geyik!Yok neymiş yanlışlıkla tuşa basmışlar da,yok traderlar otururken t.v. de atinadaki olayları görmüşler de daralmışlar da satmışlar!!!O zaman adama demezler mi efg son bir saatte niye 12 bin kontrat kısa açtı.Niye bir buçuk senedir ilk defa toplamda kısa pozisyonda...YEMEZLER.....
şimdi burada trader hata yapmış falan filan bana sökmez bunlar.
teknikte habere, veriye, bilançoya, hataya falan yer yoktur.
onun için soruyorum teknik ne olacak diye.
sonuca bakıyorum önemli noktaların altında kapadık.
Dow 10683 altında. bu hatadan önce gelmişti.
Sp 1136 altında.
Nasd** tam desteğin içinde.
Bütün bunlar bana orta vadede bozulmayı işaret eder.
Şimdi bu hatadan dolayı dışarıda tepki olabilir, hatta dipden tepti bile.
Bu şunu değiştirmez, yükseldikçe shortlama gerçeğini.
orta vadede bu iş bozulmuştur.
bugün bozulmadı esasında sat bugün değil dün geldi.
o yüzden herkes tetikteydi.
Bakalım sonucuna zaman herşeyin ilacı.
Piyasa bir gerçeği ne kadar reddederse ki son dönemde esasen olan buydu, ve bu ne kadar uzun sürerse ki sürdü, gerçeğe döndüğü an o kadar sert ve hızlı hareket eder. Bugün olan budur.
Bu benim kişisel fikfrimdir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bunlar o kadar amatör değil... yanlışlıkla tuşa basmazlar... harbiden vermişlerdir çatır çatır... koskoca dow'da hata olacak ha.... paritelerdeki düşüşdemi hata.. her taraf yamuldu...
fazla umutlu değilim... ciddi gap ile açılır muhtemelen... mevlam sabır versin..
ama tuhaf olan, henüz tepeye çok yakınken böyle bir paniğin başlaması... genelde aşağı makul bir yol alındıktan sonra başlar bu tür satış..
Şeyh Edebalı
dört gündür belliydi sıkıntı çok büyük pala dayı sıkıştı diye arada yazıyordumnasip bugüne imiş piramitli full shorttum bugün 69850 den bile verdim son uzlaşmaya göre 3 kontrat boşluk kalmış oda kapanıştan sonra gelen uzlaşmaya göre
![]()
su an vob daki cıtır uzunuma çok üzülmüyorum son anda yaptıım...
ama spottakı yuklu butun mallarımı dun kapattııma gercekten sevinmiyor SÜKREDİYORUM...
yarın büyük panik olacak...herkes birbirini ezecek...ve inanın uzunlar kadar kısalar da tedirgin olacak...
Allah hepimize sabırlar ve dirayetler versin...uzununa da kısasına da flatına da....
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şeyh Edebalı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri