yarına benim fiyatlarım hazır exper, derin dipten long olacam, yarın trade aralığım 500 puvan civarında olacak ve karla kaparım inşallah, sabah hamlem önemli bunu tutturmam şart, yarın alış ve satış paniği yaşanacak, tam bir kaos,......
yarına benim fiyatlarım hazır exper, derin dipten long olacam, yarın trade aralığım 500 puvan civarında olacak ve karla kaparım inşallah, sabah hamlem önemli bunu tutturmam şart, yarın alış ve satış paniği yaşanacak, tam bir kaos,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
asya önemli bu manyakların yaptıgına asya ne diyecek bakalım.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
asya da - % 2 yaptımi dibinin resminin cekeriz o zamankotu olucaj gibi
indi dibini forunce haber vermeyi unutmasa bari.
hadise özette şudur....
guzunun sistemi her zaman parayı getirir...yeterki sabırlı ol...yeterki stp loss kullanma....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bu seferki paralarlada newyorktan bi daire kapıcam....intikamımı böyle alıyorum...gecen sene gaptıgımdan 5000 dolar kira alıyorum....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
long yakalanan kardeşlerime...saat 11 e kadar...elleme...11 de ilave long yap....aasama göm ve short ol....en iyi yol bu....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri