experin löngçüm ve jani quzu emmi ben herzamanki gibi gapten gelen pereyi sevmediğimden pek poz bırakmadım gün içinde 2 kez full löng oldum birinde çarpıldık ötekinden 500 point aldık, gün sonu 200 point zarar var dünden taşıdığım lönglerin zararı emme onların bile maliyeti düzeltmişim 750 puanlık düşüşte 200 puanla direnmişim gözel olmuş yarın +gap garranti de benim anlımadıgım 2 gündür tutulan bu meretin çıkışı tepki olarak mı kalır yoksam başka şeyler mi olur ben burdayım asıl
düşüş mü dediniz? o da ne
69 altında shorta geçerim 66 altında fullerim arkama yaslanırım yoksam löngg devam
yarınki gap ücün dovu acil aşşagı basmaları lazım.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
dax kapandı ...şimdi dow zincirlerini koparıp 950 nin üzerine roketlemeli......
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
exper bu fspx hibinosu çok fırıldak ne dersin,... dediğimden dışarı çıkmıyor bu exper, sen hatırlarsın, sana yazdıydım bunu, çok lolitop bu,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu fspx den sıkıldım, bu gün sanki fdovu daha çok seviyorlar gibi geldi, dahamı delikanlı nedir, ha, dov fedov ondan galiba,....sp, fsp; dov, fdov vay canına yandığım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
uşahlar peladan mesaj aldım.
diiki. senin o forumdaki cörtçü uşahları 5000 puvanı beenmiiler mi?
onnara beş beş sayarakdan bade süzerekten inci dizerekten 5000 puvan virmedim mi ben?
emme hala daa aşağıleri istiiler eyle mi?
bah o uşahlara git de. bu pela adamı çarptımıydı hepsi pela çarpmışa döner.
ahlı başında olan yarın 5000 puvanı alsın çıksın. sen sağ ben selamet disin.
ben saa o kadarını diiim.
beyle yazmış uşahlar. elçiye zeval olmaz.
cümleten eyi ağşamlar.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri