ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
daha once gece konduda oturan basbakan Tayip Erdoganin bogazda dort konagi denizde yuzen gemileri bircok sirkette hisseleri ve nakiti var.
eski orman bakani Pepe bile ormanlarin icine etmis.
bakalım bugun de akşama dooru siteye girişler engellenecek mi)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ha ha ha ha haaaaaaaaaa,
Siz palayı nerde arıyorsunuz....pelalar burnunuzun dibinde .....
Severleri yavaşlatıyorlar devam...hele kıvırtırken kurdukları cümlelere bakın....![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
gel pisi pisiiii...
beyzbol sopasının yerini gördüm ben.
gel gör ki, yemek vaktidir...
herkeşe afiyet şeker ossun.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şeyh Edebalı
950 shortlarda 150 den stoplandı ... boyle bı gunde 2 kere shortta carpılmak her aptala nasip olmaz..
piyasasının da ** palasınında .. ne halin varsa gor kapttım ekranı mekranı yeter..![]()
herkese bol kazanclar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Pala buralarda biraz soluklanması lazım bıçağı tekrar bilemesi lazım ki
ondan izinsiz kısa açanları kesebilsin
Şeyh Edebalı
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri