ve hareket başladıvv
ve hareket başladıvv
kolay gelsin bol kazançlar..
Yeni bir short treyd sistemi uyguluyorum.. dün 72.800 den shortladım.. 72.825 ve 73.175 arası stoplarım var..
Riskim yaklaşık 300 puan.. Stoplar yukarı geçilirse tekrar yukarda dirençten shortlayıp aynı yere stop yazıcam..
Aşağıda en az 10.000 puan var.. Yukarı bu şekilde en fazla 1000 puan kaybım olur..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
örnek olması açısından koyayım dedim.
525 te kısa açmıştım. bana göre güzel yerdi. hem fibo geri alım noktası idi, hemde 1 dk lık 5 bitmişti.
5 dalganın en yükseği 550 idi 575 görülürmü diye elim stop ta bekledim. ya 5 uzatıyordu ya sayım yanlıştı. sonuçta stop stoptur dedik ve olduk. şimdi 725 görüp 550 ye indi.
hakkımız doldu.
allaha emanet olun...
benim için önem addeden rakkam 73.100...dür........
73.100 üstüne her çıkış satış fırsatı olur...( 13 mayısa kadar )
her çıkışta basarım.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
pöfff hareketlere bak,sistemleri avlamaya uğraşıyorlar..kriz dönemindeki gibi... özellikle bugün 72.95 üzeri günlük kapanış, serbest düşüşe bir adım daha yaklaştırır piyasayı...%30-50 arası marj oluşur aşağıda
Püfff... Sıkıldım ben bu işten... Long'ları kapatıp short'a dönüyorum... Bana yakışmıyor böyle piyasada long'da beklemek...Ne kadar bilimsel trade ediyorum ama...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
DAX da EUR/USD de hiç iç açıcı değil... Bu piyasa artık gerçekleri fiyatlamak istiyor... Şu anki durumun balon olduğunun herkes bilincinde... Mal dağıtımı bittiği anda tetik çekilecek... Artık her gün benim için aday, o yüzden fazla gıpraşmadan kısada bekleyeceğim...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ilerleyen yapı alçalan tepeler......
yukarı ataklar tepki.....hareketin karakteri 4. dalgamıza uygun....
ancak 4-8 gün arasında aşağı gidiş hızlanmalı...bence hızlanacak....
dikkat çeken şey 72 700 lerde kamu bankaları satış ta idi. durum açılış durumunda öğle arası bi güzellik yapacak görüntüsü var.. rast gelsin cümleye saygılar..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri