bugün stratejim yok... işlem yapmayı pek düşünmüyorum... yapı tamamlandıktan sonra oyuna dahil olma niyetindeyim.. hayırlı işler..
günaydın cümleten dünkü ciğer yaresi 72600 dü. bakalım nerden açacak..
günaydın gençler...genç hissedenler.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Dün yeterli oyu almadığı için paketten çıkan parti kapatmayı zorlaştıracak olan maddeye dikkat..Daha doğrusu paketten çıkmış olmasına dikkat..Yani parti kapatmak hala AYM yetkisinde..Mevcut AYM nin yetkisinde...
mikemmel bir açılış.. sp sayımına göre bu akşam geberirse ohhh![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bir weakness .. bir küsküşaynelik . .bir baskı ... gözlemliyorum .. üvvv .. kara salı olsun ...tarihe geçsin bence ....![]()
2013,00
vala abi bir ara bende düşünmüştüm,grafikleri karıştırdım ama vob'tan çok da farklı gelmedi.. orada da feykler haber bazlı hareketler var.. tek avantajı gapsız bir dünya olması..
yasal olarak da pek cazip değil...denetimleri zayıf henüz aracı kurumların bu konuda.. forumlar paralarını çekemeyen insanların haykırışlarıyla dolu..
Forex'de de aktifim ama haftada 1-2 işlem ya yapıyorum ya yapmıyorum. VOB'daki tadı vermiyor. Hem VOB benim için inat meselesine dönüştü. Pala ile aramda kan davası oldu resmen.
Bu arada aynı az önce konuştuğumuz gibi dünün en düşüğünün altına sarktı ve tekrar üzerine çıktı. Bu yüzden stop'umu ekrana yazmayıp kafamda tutuyorum artık. Yalnız stop'layacağım noktanın altında 15dk'lık kapanış yaparsa en ufak bir tereddüt göstermem stop'larım. Eski bir Papua Yeni Gine atasözü der ki: "Disiplin giren eve margin call girmez".![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Sevgili arkadaşlarıma hayırlı günler dilerim,
Dow kapanışına göre açılış biraz zayıf oldu(ne alakası varsa)...
DBS=73.600 üzerine çıkmadıkça,4.dalganın aşağı yönde gelişmekte olduğunu düşünmeye devam edecem..Üzerine çıkarsa iş değişir..
Önceki analizim geçerlidir..Dalga Sayımım(=DS) aynı...
4.c.3 başında olmamız gerekir,bu dalgayla aşağı sert hareket oluşmalı...71.950 aşağı kırılırsa bu sayım teyid edilmiş olur.
Dalga HEDEFİ(=DH) için düşündüğüm DH=66.000-68.000 görüşüm devam ediyor...
şu halde , bu ew fikirlerimi kısaca yazarsam,
DS: W.B.c.4.c.3
DH=66.000-68.000
DBS= 73.600
olmakta...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri