bu vade farkı nisanla haziran arasında oluşan işi bozuyor, dümeni buradan çeviriyorlar, indikler şaşırık, sabahda demiştim sağlıklı deyil, py yatay para yapmak zor,...
bu vade farkı nisanla haziran arasında oluşan işi bozuyor, dümeni buradan çeviriyorlar, indikler şaşırık, sabahda demiştim sağlıklı deyil, py yatay para yapmak zor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
totali pastaya göre ağanın ayağına sıkmasını bekliyoruz,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
750 den az kapadım....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
575 azcıkdaha kapadım..
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
artık cok az cort kaldı elimde...yukarı giderse yerine koyacagım ufak ufak.....
yav ne kadar zorlaştırdı para kazanmayı bu şerefsiz.......zoraki para alıyorum itoglu itten...
750 şort.......575 i yerine koydum.....
senin longculugunda, cort hevesin gibi azılıysa yandık biz.......
625 ve 725 long lar, 825 den kapndı,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri