bu arada, nisan ayı portföy tarihime altın harflerle geçti mi sizce?
yaw şimdi tam geçecekti. akşama kadar işlem yapmayacaktım.
sonra dedim ki kendi kendime, yaw olmaz ki, eğer böyle bir başarı elde edersek önümüzde doğru dürüst hedef kalmaz. sen bugünü eksi kapa, mayısta bunu yapmaya uğraş.
iyi demişim di mi![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
600 short ile başladım haziran vadeye .. hayırlı uğurlu olsun .. üvvv .. .
2013,00
Ne sakatlaşıyor, tavuk mu sakatlaşıyor akaya patron..sistemci adam için nefark eder..ha aşağı ha yukarı..trend olsun çamurdan olsun..yoksa sen de sistem kullanan ama özünde boğa olan bir kişimisin ki, düşüş ihtimallerini "işlerin sakatlaşması" olarak tarif ediyorsun... şiddet ve esefle kınıyorum
![]()
-5000 makas olsun bence .. vade sonu 15 dk da nasılsa düzelior makas .. ehuehue![]()
2013,00
heeee..eyle deme hacı aleselpatros...vob çalışıyormuş, vadeden vadeye az bi prim ödeyerek geçişi olanaklı kılmak için..yani vadenin son günü SSU olmasın diye..amma ben umutsuzum..sanırım 2017 yılına doğru yaparlar bunu..onun bana faydası olmaz.. benim hesaplarıma göre o tarihe kadar yırtmış olmam lazım..eğer o tarihe kadar yırtmadıysam, vade değişimi ile falan da yırtamam..biraz yırtıcı bir insan gibi göründüm ama...hesap bu..çok kalkulatif gördüm kendimi..üwww
Günaydın nisan vade uzlaşıp flat kaldık.flat flat bakıyoz şimdi
çıkmam gerek .. bol küskülü bir okadarda fraktalik baskılı .. küsküşayne.... bir gün .. bir hafta bir vade bir yıl .. olması dileklerimle ..
%5-10 düşeriz tahmniim .. yarın sali ... yarında %5-10 düşerse ... iyi olur bence ... düşmesinin bence bir mahsuru yok yani ..
2013,00
Günaydın voborsa
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri