saraylı abey sizce niye aldılar böyle spotta ne var ne yok.. final mi yaptılar yoksa.. ben işin içinden çıkamadım.. size danışıyorum bana bir akıl verin![]()
yoksa almadılarmı kendi satışlarını mı aldılar naptılar nası bulacaz
![]()
saraylı abey sizce niye aldılar böyle spotta ne var ne yok.. final mi yaptılar yoksa.. ben işin içinden çıkamadım.. size danışıyorum bana bir akıl verin![]()
yoksa almadılarmı kendi satışlarını mı aldılar naptılar nası bulacaz
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
zirve mi ?
abi 1 aydır yeni zirve yok diyoruz şimdi son dakika alımlarıyla zirve gelecek demek abes ve desteksiz bir yorum olur... yani, yeni zirve yok...
pztesi dow'a uyarsa düşük açar, ama fırsat verir yine de... bizde strateji çok, biri uymazsa diğerini alırız dikkate..
bu düşüş trendinde giriş yapabileceğimiz çok fırsat verdi, vermeye de devam edecek... panik yok... sakince fiyatı takip etmeli,kendisi ne kadar oynak olursa olsun..
pztesi ilk 1 saati bir görelim hele, tekrar giriş noktalarını vermeye çalışırım.. görünüşe göre son benzerlik cortlayacak dow'a bakılırsa... yenisini yaparız biz de.. yılmak yok, soyguna devam...
saraylı abinin dediği gibi, topiği takip et yeter...
palasız papaz pilavı bile olmaz...
haziran vadede son 10 dk da credit 2,500 kısayı kapadı !
onumuzdeki hafta uzunlar için alt yapı hazırladılar kısaca.
asaga baskı gosterip mal toplama işi olacak.
ancak bizdeki vob kapanısta DJI endeksinde hareketler cok ilginc,
raslantı diyenlere her vadede tesaduf olmaz ki ya
adamlar psikolojiye oynayıp her turlu numero cekiyor,
adına ne dersek diyelim pala olmus tombul pala
bu arada ilk defa 6 ay sonunda 1 kasa poz actım haziranda 72,900 den..
pazartesiye de 72,200 lerden kapanmayı dusunuyom hayırlısıyla![]()
ONS konusunda tutarsızlık devam ediyor, ancak yon yukarı dondu ve 1,250-1,280 arasında bir hedefe yonelmesi gerekiyor. 1,344 diye de ilginc bir hedef var gundemde.
Onsun yukselmesi eur/usd paritesi ve paritelerde etkilesimi ve DJI baglamladıgımızda ilginc verileri getiriyor. ve mantık kurma zorlasiyor. bulmacayı cozen var mı aramızda?
![]()
al sana ayaküstü alternatif senaryo çiziktirevereyim..pztesi düşük açarsa şayet...
2007 şubat'taki 3lü ardışık tepeleri hatırladınmı düşüş öncesi ?
eğer böyle ise, bugün son saatlerdeki aşırılık anlam kazanır...2nci tepeyi yapmışlar meğer deriz... aslında her hareketin bir anlamı var ...ama işte mesele zamanında uyanabilmek...
parite konusunda da cok kritik donemdeyiz gibi 1,2881 kritik seviyesi asaga gecilirse sıkıntı baslar. ancak 1 tepki olması gerekiyor, onun da max. 1,4151 seviyesi olarak dusunuyorum. bu seviye uzerine gecilirse borsalarda iyimserlik otelenmeye devam eder, ancak benim beklentim 2011 yolında paritenin 1,08 hedefini oncelikle hedeflemesi seklindedir.
![]()
tekrar 73200 ler olunca yev şurdan veremmi dedim emma yemedihaftasonu çarpılmayak
75 de hiç kıpraşmadan kısa yapmak gerekmiş.. vay vay vay pela vayy
dowda yeşil trend güzel çalıştı. alt trendde aşağı kırıldı. bakalım aşağıdaki yeşil trende kadar düşüş olacakmı?trader38 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri