Tom ne güzel karakalem,AYU RESMİ çalışması yapıyor...ressam,ressm...![]()
Tom ne güzel karakalem,AYU RESMİ çalışması yapıyor...ressam,ressm...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
eksi makasınıza edeyim sizin ** pala emmilol piyasaya bak anında 1000 point takabiliyo sırf makasla... uahuah yaf şaka gibi..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sibop saat 17.00 den sonrası
üvv vade sonu bugun demi.. haziran vadede olunca unutmuşum gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
günlükler hala sat vermedi..8 martdan beri al da...65000 den...
günlük iş değil..amme ekrana bakamayınca başka çare yok...
Yav genelde fiyat beklentimi vermem ama yazayım not alın! Kapanış tahminim 71675!
72800 de benimüvvvvvvvvvvvv
Piyasa filan değil tamamen saçmalık![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
akbank 7 40 ı kırınca dağıldı ortalık 2 gündür 740 tan mala alıyorlar kalkmıyordu kim çizdi 7 40 ı acaba?
ahaha kapanış tahminimi revize ediyrum![]()
sibop 60dk kapanış
holla me
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
unlu dedim,
Balık çorbasından bıkmadınmı dedim,VOB a gel,kelle paça ye dedim...huuuu .....ha ha ha ha....
Yuralak çöetenin....a.........![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri