Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
u100'de 58.500 altı saatlik kapanış gerek... her an flat olabilirim bu arada.. beğenmedim...
73.30-60 arası bir daha son kez denenecek galiba,ama pztesiye kalabilir.. günü buralarda sürünerek kapatabiliriz..
abd..datası gelecek.....15..dk..lıklarda OBO....çok şık..
73.150 yukarı geçilmedi...yani OBO..çalışabilir....
pala çalıştır evladım......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
73.400 kısaların stopu 73.250.......
kısa devammm...hedef 72.550...........
datada ya stop oluruz....ya hedefe ineriz inşallah......bıktırdı pala....
ocak tepesinin son hamlesi.. hehhe.. şu an nerdeyiz acep...
![]()
bugünün 15 dklık grafiği üsttekiyle örtüşüyor.. D dibi 72.825'te yapıldı ise E içinde olmalıyız... o da pztesi 73.300-600 arasında bitmeli..
ve bu çile de bitmeli..
yurt dışı artık düşmeli.gereğinden fazla dayandı.......
dow açılışıyla beraber eksiye geçmeli.......
ABD GSYİH (birinci resmi tahmini) 1Ç 2010'da bir önceki döneme göre %3.2 oranında büyüdü (EMDAS: %3.00; Konsensüs: %3.3). Ancak, daha önemlisi 1Ç 2010 da kişisel tükekim harcamaları bir önceki döneme göre reel %3.6 oranında arttı (EMDAS: %2.5; Konsensüs:%3.3). Bizce kişisel tüketim harcamaları manşet GSYİH rakamından daha önemli; çünkü bu seviyedeki artış oranı ABD ekonomisinin "stok artırım döngüsünden" "mali paketlerin ivmelediği talep artış döngüsüne" doğru yöneldiğinin bir işareti olarak algılanabilir. Ancak, piyasanın bu veriye pozitif tepki verebilmesi için saat 16:55'de açıklanacak Michigan Tüketici Güven Endeksinin (Nisan) tatmin edici seviyede gelmesi gerekiyor.
Beklentiler, bir önceki aya göre iyileşme gösterse de Michigan Endeksine ilişkin piyasa beklentileri kuvvetli değil.
Özetle, 1Ç 2010 GSYİH rakamları ABD'nin "stok artırım döngüsünden" "mali paketlerin ivmelediği talep artış döngüsüne" doğru yöneldiğine işare etse de önemli bir öncü gösterge olan Michigan Güven Endeksi belirleyici olacak. Eğer data piyasayı tatmin ederse, şu an için pozitif katkı yapmayan 1Ç GSYİH daha sonra fiyatlanabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri