catedral apla,
matriksten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili sayfaları hatmettim.
10 ayrı şekilde denedim. olmadı velakin.
sinir oldum yaw...
catedral apla,
matriksten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili sayfaları hatmettim.
10 ayrı şekilde denedim. olmadı velakin.
sinir oldum yaw...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
iki gündür bakamıyorum piyasaya.. eur/usd H4 barlarda pozitif uyumsuzluk var.. 1.3320 den geçen düşen kanal direncini geçebilirse 1.3380 dener, belki de daha yukarıları...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
cerfi ben uyumsuzluktan heeçç anlamam..
Bi şekilde dönüp dönüp alıyom canını onun.. yalnız dün akşamki düşüşü kaçırdım.. Birde fed e uzun giricektim.. Uyuyakalmışım o saatte..
şimdide kısayım..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
bu haftaki eur/usd nin düşüşünden ben pek faydalanamadım..
ben de aşağıdaki resimdeki görüntüden dolayı aud/usd de kısaldım 92.85 den caty..
düşen trendine çarptı.. düşen trendini yukarı kırarsa üstüne bi 200 pip koyar herhalde.. 93 üstüne atıp tutunabilirse stop olurum..
forex maceramız bittimi nerdesiniz? 1 eur 1 usd olur mu ?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
1.2905 eur/usd short.. fuulllll
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri