evet pehlivanlar,
bugün dow açılışının 11150 civarında olmasını bekliyorum. o yüzden 72200 lerde uzun dener 900 lerde kısa denerim. ama biliyorsunuz perihan misali duramam bağlasanızda.
makro ekonomiden falan anlamam ama gördüğüm bir durumu arzedeyim paylaşayım.
ulen adamlar dow endeksi ile dünyayı soyuyorlar resmen. dow u diri tut planı devreye sok. şimdi önce alırsın uzun vadeli. sonra verirsin aniden kriz adı altında. sana yapışmış tüm parazitler derinlerde geberir giderler. ölü parasına son kalanlarıda dipten alırsın. sonra ver elini fezaya. fezada ne mi yaparsın gösterge niyetine dow u diri tutar dünya genelinde fezaya çıkmış ve alıcısı gelmeye başlamış önceden aldıklarını verirsin gelene geçene. maliyet kurtulduğunda ise artık kaça ne kadar satsan kardır dediğinde verirsin tüm dünyaya. gelen oldukça daha da verirsin gelene geçene verirsin. sonra verdiklerin de yandım allah vermeye başlarlar. sen daha insafsız verirsin. gebertene kadar verirsin. oyun hep böyleydi doğrudur. fakat bu kadar barizmiydi hep. ben mi bu kadar net görememiştim. ulen istediğim noktalara gelmediğinden icraat olmayınca çenemize vurdu.hehehe
70.700 de 4 bitmiş olamaz halojen,çünkü zaman olarak çok kısa olur..
orası muhtemelen 4.a olmalı...
yukarı iki ardışık tepe 4.b yi bitirdi...
şimdi 4.c de olmalıyız,...
düzeltme dalgası olduğundan,bu 4.dalgayı çözmek zordur...
ew i artık öğrensen iyi olacak bence de ...
hem bana akıl verirsin,dalgalarımı düzeltirsin,ben de sana kızarım...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pala yukarı, çakmaları aşağı dio.. kim mi kazanır..
a) elbette pala kazanır.
b) tabii ki çakmalar kazanır.
c) pala kıvırtır.
d) çakmalar açıkcıdır.
e) kimse kazanamaz ky kaybeder.
vellaa yarın sabah sert yukarı gap olurse tem cörtlük oluyor.. nası olacak acaba heyecan fırtınasıtutarsa full cörtleyecem
![]()
hehhe haddimize mi abi est.,harbi zor dalga yani denediğim kısaların sayısını unuttum..aslında ew bilgisi benzerlikleri bulmakta baya işime yarar... karıştırayım bi haftasonu siteleri..t.şengöz'ün kitabını okumuştum bi ara, tekrar etmeli...
abi 4.c'de isek dalganın ederi 65bin civarı bana göre... oradan da bi aşağı itkiyle 63binlere iner.. hehhe nasıl ew yorumu ama..
vay canına...500-825 arasında mayın tarlası şeklinde dirençler var ama 825 dışında olanlar görece zayıf...aşağıda ise 450 de dağ gibi EMA 112 desteği ve bir günlük destek var...TGG=2...dana nın mı yoksa ayunun mu kuyruu kopacak seyreyle dünyayı..evangelos misiadilis
![]()
saraylı abey bunun gözü toprağa bakıyor![]()
düşündüğüm gibi benzerlik yeni başlıyorsa piyasanın yıldızı garanti bank obo ile resitalini tamamlar...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri