yunan 2 senelık tahvıl faızlerı %38 ohaaaaa....
--Eksiklik Kendi Özümde--
unli abi .. ne diyorsun abi .. artı kapatrımı sence .. üvvv
2013,00
4 gundur görüp de kendıme kabul ettıremedıım seyı yapıo....gtum gtum dusuo...bu en tehlıkelısı...bunu bu sene ılk defa yapıo...
MERKEL, TSI 17:45'TE YUNANISTAN ILE ILGILI BASIN ACIKLAMASI YAPACAK CNBCE
-MATRIKS-
Şunu daha önce yapsanda bizde görsek moruk.............
vella tecrubeyms derkü....
gotyhum gotyhum dusen piyasa 3 haşemodan oluşur...
ilki adındanda anlaşılacaa gibin gotyhum gotyhum düşerek belli seviyeye gelir...
ikinci aşaması gotyhum gotyhum düşerken gecen zaman cok olduu üçün .... yeter arkadas dustugu kadar dustu nizamandır düşüyore namıssız deyip longlayanlardan sonra.......
işte sonra üçüncü haşemo gelir.... oda öldürücü darba bir hışımda langırt deyü yerin dibine geçiş haşemosu....
genelde disiplin sorunu yaşayan arkdeşlar düşüşün en başında sistemle short olsalar bile ikinci asama sırasında ya flat olurlar yuada long....
yukardaki piyasadamıyık bilmiyorum emme ben zistemime uyuyorum gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
250 longcover ve kısa ... istopu yazdım çıkmam gerek .. size kolay gelsin ...
2013,00
- 6786,23-5,12%
- Cotação actual 6786,23
- Data / Hora28-04 / 10:05
- Variação nominal-366,19
- Variação %-5,12%
- Máximo do dia6874,78
- Mínimo do dia6684,77
- Fecho anterior7152,42
- Abertura6843,00
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
11:27:42
10.159,90 -3,06%-321,00 puntos
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
hani kurbaa vardır ya..tencereye atarsın da yawas yawas pısırırsın ...bı mok annamaz...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri