ortalık ,takaslar,vade geçişleri çok garip....bişiii olacak...bu normal değil...(tabi şartlanmamak lazım)
ortalık ,takaslar,vade geçişleri çok garip....bişiii olacak...bu normal değil...(tabi şartlanmamak lazım)
--Eksiklik Kendi Özümde--
1219.80.
Şimdi bu sayım bizi hedefe getirdi.
Hafif noktasal oldu.
Ancak şimdi bu doğrumu, buna bakacağız. Önemli olan doğru olması değil, bizi buraya getirmesiydi.
Ve bir üst sayıma geçeceğiz.
Geçmeden iki konu var.
İlki Çin üçgeni aşağı kırdı. %30 aşağı potansiyeli başlattı. Peki Çinin hareketi yerelmi, internasyonalmi. 1 milyar dolarlık soru bu. Cevap? Bilmiyorum.
Yani bu hareket diğer ülkelerle tersmi çalışır, düzmü? Bilmiyorum. Zaman gösterecek.
İkincisi diğer ülkeler 200 haftalığın üzerinde sp hariç.
Gelelim üst sayıma, bu neden önemli?
Alt sayımda dalgaları tam doğru işaretlememişsek üst sayım işe yarayacak.
666-951 (dalga 1) 285 puan.
951-869 (dalga 2) 82 puan.
869-1150 (dalga 3) 281 puan.
1150-1044 (dalga 4) 106 puan.
1044-...... (dalga 5)
Kurala göre 281 i geçemez.
1044+281= 1324.
1324'e kadar bu sayım geçerli.
Elbet kısa kalabilir ama görürsede şaşırmam.
Bunun için dowda 200 haftalık ve 11000 üstünde kalınmalı.
Büyük resimde,
Ana direnç 11400. Destek 11000.
Sp destek 1200 direnç 1300.
Vobu anlamam vade sonundayız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
72400 civarından azar azar uzuyorum beklentim 200--250 gelmesi oradan tamamen uzayacam
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
selçuklum doktorum,
Piyasanın omuriliğinin filmini alabilirmisin,kayma felç yaparmı.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cadı pelerini formasyonu hakkında bılgısı olan war mı....
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri