eger nisanı 70 000 üstü kapayacaksa....bugün longcu dogramalı....onları indirmeli....buda ancak 70 000 i kırarak yapılır....yoksa kimse inmez....HERKES LONG....gün içi furusanları katmıyorum buna....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
yarışma acıyorum usaglar...kazanana 10 kontrat short veririm...nasılsa zararda...
nisan vade kapanış tahminlerinizi yazın....öbür vadeyi ben kazanmıştım....unutmayın...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Yarın abd ve asya toparlayamassa pazartesi yerin dibinden acar bu..cesareti olan buyursun....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
çalışırsa 70.500-71.000 aralığını görebilir, sanki çalışacak gibi..
spota bakın yav canakkale gecilmezi oynuyor...ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
geldim guzular
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri