parite konusunda bir benzerlik var gibi, 1,3310 asaga gecilmez ise bekledigim sert yukarı hamle gelecek gibi.
![]()
parite konusunda bir benzerlik var gibi, 1,3310 asaga gecilmez ise bekledigim sert yukarı hamle gelecek gibi.
![]()
ewde son durum ..
![]()
2013,00
selcuklu patron sayımlarını yeni gördüm henüz.
bu bitince 4.c bitmişmi oluca? yoksa 4.a mı?
ayrıca alternatif olarak sayın saraylı abinin ve sn. abicim in takip ettiği gibi a-b-c yada w-x-y ile 2. dalga oluşuyorda olabilir. alternatifler konusunda birbirimizi uyanık tutarsak tek yöne şartlanmayız diye düşünüyorum. burda para kaybetmenin en önemli sebeblerinden birinin şartlanmak olduğu herkesin malumudur.
saygılar-sevgiler
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ONS konusunda belirsizlikler devam ediyor ancak. dusus beklentimiz devam ediyor.
Bir benzerkil de bu grafikte var.
![]()
Benim gordugum grafiklerden sert duzeltme cok fazla olmadan yumusak inis cıkıslarla duzeltme olacak ve ardından yukselişin son dalgası ve zirvesi gelecek yonunde olusudur. Endeks hareketleri tamamen psikolojik etkili devamlı pozitif yukarı devam ediyor. bu da yaz aylarında xu100 için 54,000 taban olacak sekilde yataya alınacak gorusum var.
Saygılar.
tecrübelerim bana bir pul bek olma ihtimalini gözardı etme diyor........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
üçün üçü sert olur derler .. ehuehu![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri