30 dan güne kadar satış hakim şu anda, 73 ün 175 ile 225 arası önemli bunun altı satış baskısı, üstü toparlama demek,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
- 300 makastayız,...
düşerken makasta -300 ile -700 kriterdi, -500 ortalama ile ağa düşecekti, şimdi - 300 deyiz,
öte yandan 72800 baca yangını kriteri idi, bu da güzel sık temes ediyor artık,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eksper...
bugün 3000 puanlık gün....yani 70 000....ona göre oyna....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
şortladım gene 700 den...ama kademeli cıktıkca vuracagım....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
kendini bozma, bu çelişki, neysen osun, ben hesap yaptım, yeni tradeyi tam uyguladığımda 3/10 kontratla, 10 günde 30.000 puvan alacam, diğer metodla bu çok zor,...sende bunu biliyorsun, yalnız bu gün short mantıklı,
iki tur çevirirsem 60000 puvan olacak, ki olanaklı,....bunun için 10 gün direnecem, yani kendimi yenecem, kişi kendini yenecek, ağada biziz paşada,......
ağa ölçer cephesinden baktığımızda, okkalı bir düşüş sonrasında okkalı bir tepki çıkışı yaşayacağız, mesafe var çünkü, mesafe tepkiye imkan tanıyacak, ancak şimdi gördüğümüz ağa ölçerin geçmişte bahsettiğim barlar içine girişi, bu 1000-2000 puvan arasında bir düşüş yapar, bu üste çıktıktan sonra ikincisi devraye girecek, işte buna daha pay mesafe var, yani bir okkalı düşüş olanaklı, ancak trende henüz dönmeyecek,
bunları yazarken bu seneryo bu gün, 73225 üstünde işlemez,...görüntü değişir, zaman alırlar, ötelerler ama kaçamazlar, eninde sonunda,....
yanlış yerden şorta girdim biliyorum ama düşüş olcaksa kacırmak istemiyorum...onunücün az az vuracagım bugün...bensiz düşerse kafayı tozuturum....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
dün denemeydi, öğleden sonra kısa sürede 900 puvan aldım, bu gün ise yine öğleden sonra kısa sürede 1400 puvandayım, kriterim her işlem günü için 3000 puvan günlük, ve gün sonunda flat, 10 işlem günü belirleyici olacak, azar azar,.....
hatam erken çıkıyorum, yani esas düşüş başlamadan çıkıyorum, aldığım kadar bırakıyorum, bu aslında işlem başına 4000-5000 puvan yapıyor, buda günlük hedefin aslında 3000 yeine 4000 en az 10 günlüğün ise 40000 -50000 puvan olması demek, ben 3000 tercih ettim,......
grafta ağa ölçerin düşüş py si öncesindeki durumları ve davranışları, turuncu kare, düşüş öncesinde hazırlık periyodunu, sarı kareler ise bu hazırlık içinde ki safhaları göstermekte,.....bir alttaki ise daha son zamana daha yakından bakış,....bu gün için 73225 üstünde pozisyonu değişirken, bu değer ve daha düşüklerinde karralı hale gelir,
bu analiz sizler için, herkezin buna alıştığını ümit ederek,....
![]()
son durumum 850 den flat,
pozlarım ise, 72975 den 73200 e short yönünde diziliş, 72525 den ise 2/10 şeklinde long yönünde,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri