...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kactım......
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
he he he 75 puvan bozdurur bozdurur harcarım artık...sistemcileri dogruyalım derken dogranmıyalım deelmi...totalde bugün 325 puvan etti....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
usaglar...elede güzel assagıya süzülüyorki namıssıızzz....ha ha ha...
biliyonuzmu....zarardan kar...hakiki kardan daha zevkli ha....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
5 likte geri alış yaşanıyor, sakinleşiyorlar,...geçici tabi, günlükte şimdilik 73200 kriter, denge alırsam süper olacak tabi, sabah seansta olamadığım için ne yazıkki veremedim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eksper...
bi kafa kafaya cıkıyım...bunu oylum oylum etmezsem namerdim....lem bugün 69 900 olsun....su 70 lerden bi kurtulalım yeter....
haftaya şellele yapar...kara bile gecerim 3 günde....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri